در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره فیلم عمار عنوان شد؛

جنگ اقتصادی به مثابه جنگ سخت است/ ان شاء الله راوی فتح قدس باشیم

آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور خانواده های معظم شهدا در ‌فرهنگسرای​ بهمن برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با حضور خانواده های معظم شهدا از جمله پدر شهید احمدی روشن و مهمانان دیگری از جمله دکتر حسن عباسی، بیژن نوباوه، سردار نقدی، وحید جلیلی، ناصر فیض و همچنین جمعی از هنرمندان پیشکسوت کشورمان، محمد فیلی و صدرالدین حجازی در ‌فرهنگسرای​ بهمن برگزار شد.

وحید رضازاده فرزند شهید داوود رضازاده، یکی از مجریان آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، ضمن عرض سلام خدمت خانواده های معظم شهدا، ابیاتی به زبان آذری تقدیم پدران و مادران شهدا کرد. مجری دیگر این برنامه علی صدری‌نیا است.

در ابتدای برنامه گروه سرود اسراء به روی صحنه حاضر شد و پس از اجرای اولین قطعه موسیقی، بخشی ویدیویی از دیدار مقام معظم رهبری با برگزار کنندگان جشنواره مردمی فیلم عمار، پخش‌ شد.

در اولین بخش اهدای جوایز هشتمین جشنواره عمار در بخش نقد درون گفتمانی، هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «حرام می خوریم؟!» به کارگردانی هادی محمدی نسب و «سوخت ما سوخت» به کارگردانی یاسین خوش آمد زهی و «ترخیص» به کارگردانی مهدی انصاری، لوح افتخار این بخش را به اثر «میراث آلبرتا ۳» به کارگردانی حسین شمقدری اهدا کرد.

همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «تلکه» به کارگردانی «مسعود کارگر» و «فروشنده» به کارگردانی «علیرضا بوالی» اهدا کرد. جایزه ویژه بخش مستند نقد درون گفتمانی هم به اثر «زمستان یورت» به کارگردانی «میلاد میرزا باقری» اهدا شد.

برگزیدگان این بخش جوایز خود را از دست خانواده جانباختگان معدن یورت؛ خانواده دامن‌زن، خانواده مجاهدی و خانواده شهید مدافع حرم، دادالله امیری دریافت کردند.

در بخش «مدافعان حرم»، هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «زخم صلیب» به کارگردانی «محمد صالحی»، لوح افتخار این بخش را به اثر «رویای خلافت» به کارگردانی «سید مجتبی خیام الحسینی» و «بابایی» به کارگردانی «مظفر حسین‌خانی هزاوه» اهدا کرد. همچنین هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «فرزند ایران» به کارگردانی «عارف جعفری چگنی» تقدیم کرد.

در بخش «جنگ نرم»، هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «محرمانه کولا» به کارگردانی «لقمان یدالهی»، لوح افتخار این بخش را به اثر «تله اسکرین» به کارگردانی «مصطفی حریری» اهدا می‌کند.

هیئت داوران فانوس این بخش را به اثر «پرزیدنت آکتورسینما» به کارگردانی محمدرضا بورونی اهدا کرد.

 همچنین لوح افتخار بخش مستند بیداری اسلامی و جهانی به دو اثر «قصر قند» به کارگردانی محسن اسلام زاده و «حرمان» به کارگردانی حمید عبدالله زاده اهدا شد.  فانوس این بخش به حمید فراهانی برای اثر «صبر با زندگی» تعلق گرفت.

جنگ اقتصادی به مثابه جنگ سخت است

در ادامه این مراسم، رضا برجی یکی از اعضای هیات داوران جشنواره گفت: بخشی از جشنواره به اسم اقتصاد مقاومتی بود و یک پیغام دارم. تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال 2018 شناخته شده است. این لباسی که امشب بر تن من است از صنایع دستی مردمان تبریز است. بیاییم به جای آنکه صنعت دست ترک های خارج نشین را بخریم از کار دست مردم آذری زبان خودمان استفاده کنیم.

وی افزود: جنگ اقتصادی به مثابه جنگ سخت و جنگ فرهنگی است. ما باید به عرصه اقتصادی توجه ویژه داشته باشیم و همانند مقابله با تهاجم فرهنگی به مقابله با تهاجم اقتصاد مقاومتی بپردازیم.

در ادامه برنامه محمدرضا شهبازی کمدین این برنامه روی صحنه حاضر شد و به اجرای استندآپ کمدی پرداخت.

گفتنی است؛ آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور داوران جشنواره از جمله عباس سلیمی نمین، هوشنگ توکلی، حجت‌ السلام غلامرضا قاسمیان به روی صحنه و با اهدای جوایز به بخش های پویانمایی، موشن گرافی، جبهه فرهنگی و سبک زندگی و تاریخ نگاری و فتنه ۸۸ ادامه یافت.

لوح افتخار بخش موشن گرافی به اثر «رئیس» به کارگردانی احسان سنایی راد تعلق گرفت و موعود شیخ بهایی برای اثر «سفر در سفر» در بخش پویانمایی لوح افتخار خود را بدست آورد.

همچنین در بخش جبهه فرهنگی و سبک زندگی امید مدحج برای اثر «بار دیگر زندگی» مورد تقدیر قرار گرفت و فانوس این بخش به محمد سعید غدیریان برای اثر «فرج الله سلحشور» تعلق گرفت.

در ادامه برنامه محمد علی صدری نیا برای اثر «قائم مقام» فانوس بخش تاریخ نگاری و فتنه ۸۸ را بدست آورد و از دست مادر شهید خالقی پور هدیه ویژه خود (چفیه این شهید) را دریافت کرد.

ان شاء الله راوی فتح قدس باشیم

حمیدرضا حیدری، کارگردان مستند اولین برخورد اظهار داشت: امیدوارم آن روزی که بچه‌های رسانه انقلاب فتح قدس را روایت می کنند ما نیز از راویان این فتح بزرگ باشیم.

بستن راه نقد تبعات مخربی به همراه خواهد داشت

محمدحسن یادگاری، کارگردان مستند فوتبال تا پیروزی نیز با بیان این که با ساخت این مستند می‌خواستم بگویم که همه با هم با هر اختلاف نظری باید ایران را بسازیم، اظهار داشت: من از مسئولان فرهنگی می‌خواهم به ما اجازه دهند که نقد کنیم؛ چرا که اگر ما نقد نکنیم افرادی از بیرون ما را نقد می‌کنند و آن نقد ممکن است به گونه ای باشد که تبعات مخربی برای کشور به همراه خواهد داشت.

با تشکر از یوسف نادری منش تهیه کننده این اثر اظهار داشت: هنرمندان انقلابی باید اثری خلق کنند که در جامعه ماندگار باشد.

مادر شهید خالقی پور با اشاره به جریانات هفته اخیر، گفت: همه ما هوشیاریم و می دانیم که دشمنان هیچ غلطی نمی توانند بکنند، اما آن کسی که پرچم ایران را پایین کشید، دل همه خانواده های شهدا را به درد آورد. چرا که بعد از خون شهدا قداست ما پرچم جمهوری اسلامی ایران است. ما جوان‌هایمان را بدون غسل و کفن در پرچم ایران پیچاندیم و به خانه ابدیت رساندیم.

وی در ادامه خطاب به مسئولان بیان کرد: از مسئولان خواهشمندم که آن جرثومه هایی که به پرچم ایران اهانت کردند را به مجازات خود برسانند.

در ادامه آیین اختتامیه هشتمین جشنواره عمار، جایزه شهید سیاح طاهری که از طرف دبیرخانه جشنواره به اکران کنندگان مردمی اهدا می شود، با قرائت پیام شفاهی رهبر معظم انقلاب به اکران کنندگان و تشویق حاضران برای ۱۵ هزار اکران کننده مردمی عمار به خانم اکرم حیدری به نمایندگی از اکران کنندگان مردمی شهر نهاوند همدان اهدا شد.

گفتنی است، در بخش اصلی آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، از امرالله احمدجو نویسنده و کارگردان مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری» و سینما با حضور محمد فیلی و صدرالدین حجازی  تقدیر و لوح افتخار و تندیس جشنواره به او اهدا شد.

احمدجو ضمن تشکر از برگزار کنندگان جشنواره فیلم عمار گفت: از اینکه امشب در کنار علاقه مندان سینما هستم​، خرسندم. ما در اهمیت و جایگاه سینما و فیلم سازی دریافتیم که مردم بیشتر از حوزه کتاب و مطالعه، دیدن فیلم را انتخاب کرده اند.

با امثال احمدجو،  سریع تر می توانیم به سمت جامعه آرمانی برویم

وحید جلیلی رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در سخنانی با تقدیر از کسانی که در جشن هنر انقلاب حاضر شدند گفت: در دوره های گذشته سعی کردیم از چهره های مردمی برجسته عرصه فیلمسازی تقدیر کنیم که ازجمله اینها می توانیم به امیر قویدل، میرباقری، سلحشور، ده نمکی، طالبی، جعفری جوزانی و حسین زندباف اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امشب بنا داریم به پاس خدمتی که امرالله احمدجو در خدمت به سینمای مردمی انجام داد از این کارگردان باسابقه سینمای ایران تشکر کنیم، اظهار داشت: احمدجو با نگاه دقیق مردم شناسانه تاریخ پرفراز و نشیب ملت را روایت کرد.

او در ادامه اظهار داشت: اگر ما امثال احمدجو را در جامعه فراوان داشتیم، بهتر و سریع تر به سمت جامعه آرمانی پیش می رفتیم و این تقدیر امروز جشنواره عمار کمترین کاری است که می توانیم از این کارگردان سینمای مردمی داشته باشیم.

جلیلی در پایان تصریح کرد: حیف است کشوری که این تاریخ و فرهنگ به این قدرتمندی دارد، از تماشای آنها محروم شود و این فضای غنی سنتی چیزی بود که در کارهای احمدجو مشاهده می شد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این مراسم، پذیرایی ویژه برنامه که کلوچه «بسراق»بود، در میان حاضران توزیع شد. این پذیرایی توسط خانواده شهدای مدافع حرم و بانوان فعال فرهنگی شهر صفادشت البرز تهیه شده بود.

در ادامه علی زکریایی برای اجرای استندآپ کمدی خود درباره اتفاقات و اغتشاشات اخیر به روی سن آمد.

در بخش بعدی اهدای جوایز اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، برگزیدگان بخشهای «اقتصاد مقاومتی»، «ملت قهرمان» و «داستانی» با حضور خانواده شهیدان صابری،حمیدی، حسین روزی، برادر شهید وزوایی، حاج حسینی و داوران؛ حسن عباسی، مرتضی فیروزآبادی، شهریار بحرانی و سعید مستغاثی معرفی و تقدیر شدند.

در بخش داستانی، هیئت داوران در بخش فیلم کوتاه؛ ضمن تقدیر از اثر «همکلاسی» به کارگردانی مجتبی حیدری، لوح افتخار این بخش را به اثر « سِلفی سَلَفی» به کارگردانی سید مهدی میرغیاثی و اثر «صداها» به کارگردانی محمدحسین امانی اهدا کرد. همچنین؛ فانوس این بخش به اثر «مادر» به کارگردانی رضا زهتابچیان تقدیم شد.

در بخش فیلم نیمه بلند؛ هیئت داوران ضمن تقدیر از اثر «سر به راه» به کارگردانی امیر داسارگر؛ لوح افتخار این بخش را به اثر «خانه پنجم» به کارگردانی خانم رضوانه فتحی اهدا کرد. همچنین؛ فانوس این بخش را به اثر «بعد از ظهر» به کارگردانی امیر عباس ربیعی اهدا شد.

در بخش فیلم بلند؛ هیئت داوران لوح افتخار را به اثر «ساحل امن» به کارگردانی کرامت پورشهسواری اهدا کرد. همچنین؛ فانوس این بخش به اثر «خیال نقش» به کارگردانی احمد فیضی اهدا شد. همچنین هیئت داوران لوح افتخار بازیگری را به آقایان سامان غنائمی در مجموعه آثار داستانی و مانی رحمانی برای فیلم داستانی «خیال نقش» تقدیم کرد.

با اعلام مجری برنامه، هدیه مردمی و ویژه این قسمت از طرف خانواده شهید عباس خدری به فیلم داستانی «اشنوگل» به کارگردانی مشترک «هادی حاجتمند و علی سلیمانی» اهدا شد.

بر اساس این گزارش، در بخش «ملت قهرمان»، هیئت داوران هشتمین جشنواره عمار، ضمن تقدیر از اثر «روایت ریحانه» به کارگردانی روح الله کاظمی‌زاده،اثر «جستجوی مطلق» به کارگردانی علی کیوان و اثر «فاطمه» به کارگردانی خانم «معصومه نورمحمدی»؛ لوح افتخار این بخش را به اثر «بابا آب داد» به کارگردانی روح الله فخرو اهدا کرد. همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به اثر «نشانی» به کارگردانی اصغر بختیاری اهدا کرد.

همچنین هیئت داوران بخش اقتصاد مقاومتی ضمن تقدیر از اثر «بازی در مسکو» به کارگردانی محسن مقصودی، اثر «دشت آدمخوار» به کارگردانی مصطفی شبان، اثر «تجارت ابدی» به کارگردانی محسن نقی زاده و اثر «من می‌مانم» به کارگردانی خانم فاطمه مرزبان؛ لوح افتخار این بخش را به اثر «عالی‌نسب» به کارگردانی مهدی عوض‌زاده و اثر «جوهره» به کارگردانی داوود شیخ و اثر «حاصل فصل من» به کارگردانی امیر نصیری اهدا کرد. همچنین هیئت داوران، فانوس این بخش را به اثر «کارخانه جهان» به کارگردانی مصطفی رمضان خانی اهدا کرد.

بنابر این گزارش، جایزه ویژه «نشان مردمی استقلال» هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با حضور خانواده شهدای هسته ای، پدر شهید احمدی روشن، برادر شهید شهریاری و خانواده شهیدان ملکی، باغبانی، زرچینی، علی محمدی، سیدخدا موسوی، نشان مردمی استقلال جشنواره به خانم سلیمه نصیری، قهرمان مستند «حاصل فصل من»؛ محمود بارانی، قهرمان مستند «دشت آدمخوار»؛ علی بیات، بهرام کرمی و حاجت نجفی به نمایندگی از پنج قهرمان مستند «ید واحد» و محمدعلی هاشمی، قهرمان مستند «ز مثل…» تقدیم شد.

برجام نافرجام را نتیجه خون شهدا می نامند!

در ادامه پدر شهید «احمدی روشن» ضمن تشکر از همه هنرمندان و فیلمسازان گفت: چندی پیش در شبکه افق یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که اسم خود را وکیل ملت می گذارد، در خصوص برجام نافرجام را نتیجه خون شهدا دانست.

پدر این شهید معزز عنوان کرد: به عقیده من سخیف ترین حرفی که این برادر تا امروز در زندگی خود زده، همین صحبت بود.

پدر شهید احمدی‌ روشن در ادامه صحبت هایش به مناطق زلزله‌زده غرب کشور اشاره کرد و بیان کرد: از همه هنرمندان و فیلم بردارانی که در این جلسه حضور دارند، خواهش می کنم به سرپل ذهاب بروید. شما اگر سری به این مناطق بزنید چیزی جز مظلومیت در آنجا نخواهید دید. با اینکه حدود ۵۰ روز از حادثه بزرگ زلزله غرب کشور می گذرد، اما هنوز بدترین شرایط زندگی را دارند. به مناطق زلزله‌زده بروید و مظلومیت آن عزیزان را به تصویر بکشید.

وی خاطرنشان کرد: اگر عمدا امکاناتی به آنها داده نمی شود امیدوارم که مسئولان و مسببان آن دچار سرنوشتی شوند که کسی نداند در کجا از دنیا رفته اند.

بنابر این گزارش، در ادامه این مراسم، گروه سرود «اسرا» برای اجرای دوم خود با عنوان «لطف کبریا» به روی سن حاضر شد.

پایان بخش آیین اختتامیه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار ترانه «داستان سیزده» با اجرای مشترک علی نصیرنژاد و مجتبی الله وردی بود که برای اولین بار در این مراسم رونمایی شد.

گفتنی است؛ مجری برنامه علت غیبت نادر طالب‌زاده را بیماری وی اعلام کرد و هشتمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار را به اتمام رساند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار