از سم خیار دریایی در بوشهر مرهم سوختگی تولید شد

رئیس مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر گفت: پژوهشگران و محققان این مرکز با استفاده از سم خیار دریایی ( نوعی آبزی) مرهمی ضد سوختگی تولید کرده اند

تولید مرهم سوختگی از سم خیار دریایی در بوشهربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمود نفیسی ظهر دیروز در نشست بررسی روند برنامه‌های مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر با بیان اینکه این مرکز  در سه گروه پژوهشی شیلات، محیط زیست و زیست فناوری دریا فعالیت می‌کند اظهار داشت: مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر فعالیت‌های تحقیقاتی خود را روی دریا و فعالیت‌های بوم شناسی آبزیان و محیط زیست انجام می‌دهد.

وی از تولید پماد ضد زخم و سوختگی از محصولات دریایی بوشهر خبرداد و گفت: پژوهشگران و محققان مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر با استفاده از سم خیار دریایی که نوعی آبزی خلیج فارس است مرهمی ضد سوختگی تولید کرده‌اند که در آزمایش اولیه التیام بخشی آن چهار برابر بهترین پمادهای زخم و سوختگی موجود در بازار ثبت شده است.

رئیس مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر با اشاره به تولید سم «ساپونین» از خیار دریایی افزود: هم اکنون در مرکز تحقیقاتی رشد فناوری خلیج فارس بوشهر آبزی به نام خیار دریایی که در بدن خود دارای سم «ساپونین» است، پرورش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه این سم به‌صورت خام از خیار دریایی گرفته می‌شود افزود: این سم دارای خواص دارویی ضد باکتریایی، قارچ، آنتی اکسیدان و ضد سرطان است.

نفیسی افزود: خیارهای دریایی که یک غذای آسیایی است در فرمولاسیون داروهای سنتی در شرق آسیا برای درمان آسم، فشار خون بالا، رماتیسم و آنمی استفاده می‏‌شود.

انتهای پیام/م

تولید پماد ضد‌سوختگی‌ از سم خیار دریایی در ‌بوشهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.