عادل خورشیدی گفت: قارچ‌های خوراکی زیر نظر این مدیریت عاری از آلودگی هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،عادل خورشیدی مدیرجهادکشاورزی شهرستان بستک گفت: قارچ‌های خوراکی در واحد‌های زیرنظارت این مدیریت سالم هستند.

وی افزود: قارچ‌های خوراکی زیر نظر این مدیریت به صورت کاملا بهداشتی و در محیطی پاستوریزه و عاری از هرگونه آلودگی تولید می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستک گفت: کمپوست‌های تهیه شده در این واحد‌ها کاملاً بهداشتی بوده و از مراکز معتبر در داخل کشور خریداری می‌شود.

عادل خورشیدی افزود: این قارچ‌ها در مراکز تحقیقاتی تولید شده و احتمال سمی بودن آن صفر است.

وی گفت: مصرف قارچ خوراکی تولید شده از واحد‌های مذکور هیچگونه محدودیتی ندارد و هیچ مشکلی مصرف کنندگان را تهدید نمی‌کند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بستک با تاکید بر اینکه مردم به شایعات فضای مجازی توجه نکنند، افزود: سودجویان اهداف شومی برای ضربه زدن و نابودی واحد‌های فعال تولید قارچ خوراکی را دنبال می‌کنند.

خورشیدی گفت: انواع قارچ سمی در طبیعت، جنگل‌ها و باغات و اراضی کشاورزی بصورت خودرو رشد می‌کند.

وی افزود: شناسایی قارچ سمی از روی ظاهرشان بسیار مشکل و بروز مسمویت فقط از طریق قارچ‌های رشد کرده در طبیعت امکان پذیر است.

انتهای پیام/ر


هوشیاری در برابر شایعات فضای مجازی در مورد قارچ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.