یک نویسنده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

کسی اصراری برای از بین بردن زبانش ندارد/ تأثیر فضای مجازی بر غلط نویسی

ابراهیمی گفت: غلط‌های املایی که در نوشتار مردم دیده می‌شود، تعمدی نیست و کسی اصرار ندارد زبان خود را از بین ببرد.

پیام ابراهیمی نویسنده کودک و نوجوان، در گفتگو با خبرنگار  حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص رواج غلط های املایی در نوشته ها گفت: غلط های املایی که در نوشتار مردم دیده می‌شود، تعمدی نیست و کسی اصرار  ندارد  زبان خودش را از بین ببرد. وجود غلط های املایی در نوشتار مردم می تواند تا اندازه ای به دلیل بی‌اطلاعی فرد  از  املای صحیح کلمه و بی سوادی او باشد.

وی افزود: همه ما با رواج استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجبور به خلاصه نویسی و سریع نویسی شدیم و همین باعث شد کم کم غلط هم بنویسیم. البته امروز می توانیم در برخی بیلبوردهای تبلیغاتی شهری هم این غلط های نوشتاری را ببینیم.

این نویسنده با اشاره به تاثیر غلط های املایی امروز در نگارش و سواد ادبی نسل های آینده بیان کرد: غلط های املایی که امروز در نگارش مردم دیده می شود، سبب شده است نوشتار مردم تغییر پیدا کند. تغییر این مسئله و اصلاح املای مردم بسیار سخت است و برای اصلاح غلط های املایی در بین مردم لازم است، کسانی که قدرت دارند نسبت به این امر حساسیت نشان دهند. آموزش املای درست کلمات به مردم یکی از  راهکارهای اصلاح غلط های املایی در میان مردم است.

ابراهیمی با اشاره به استفاده از ظرفیت بیلبوردهای شهری برای آموزش املای صحیح کلمات به مردم اظهار کرد: همانطور که در بیلبوردهای تبلیغاتی و شهری مسائل فرهنگی و اجتماعی به مردم آموزش داده می‌شود، از بیلبوردها می‌توان برای بالا بردن سواد ادبی مردم هم استفاده کرد. باید بتوانیم به هر طریقی از زبان فارسی حفاظت و در عین حال از رواج بیشتر  غلط های املایی در جامعه جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: ادبیات ، نویسنده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار