تولید بیش از ۱۹۵ هزار تن میوه ریز در مازندران

۱۹۵ هزار و ۵۸ تن میوه ریز سالانه در ۸ هزار و ۲۲ هکتار از زمین‌های کشاورزی مازندران تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزیزالله شهیدی‌فر مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۹۵ هزار و ۵۸ تن میوه ریز مانند توت فرنگی، کیوی ، آلبالو ، ازگیل سرخ ولیک ، گیلاس ، انجیر ،انگور ، توت و تمشک سالانه در هشت هزار و ۲۲ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان تولید می‌شود.

وی افزود: از جمله سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی درباره میوه‌های ریز، توسعه کشت با استفاده از ارقام جدید و اصلاح شده است.

مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران گفت: میوه‌های ریز به عنوان میوه‌های فراویژه است که دارای ارزش تغذیه‌ای و دارویی فراوانی است.

شهیدی‌فر افزود: مازندران ظرفیت تولید میوه‌های ریز را دارا است و با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌تواند به عنوان قطب تولید میوه‌های ریز در کشور و حتی منطقه باشد.

وی از برگزاری دومین سمپوزیوم ملی میوه‌های ریز در مازندران خبر داد و گفت: دومین سمپوزیوم ملی میوه‌های ریز ۱۴ و ۱۵ شهریورماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.

مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تاکنون ۱۱۰ مقاله برای حضور در این سمپوزیوم ارسال شد، افزود: این سمپوزیوم در راستای حل مسائل و مشکلات مربوط به میوه‌های ریز استان است که باید با همکاری متخصصین و کارشناسان دانشگاه کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی نسبت به حل مسائل و رفع مشکلات موجود اقدام شود.

انتهای پیام/آ


مازندران قطب تولید میوه‌های ریز کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار