تعداد نجاتگران هلال احمر مازندران تا بهمن امسال به دو هزار نفر افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اکبری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: نجاتگران برای رسیدن به مرحله امداد کمک‌های اولیه ۸۰ ساعت امداد و نجات عمومی، پیش بیمارستانی، دوره تخصصی جاده، دوره تخصصی کوهستان، دوره تخصصی آوار و سیلاب را بگذرانند تا نجاتگر شوند.

وی افزود: در دو سه سال گذشته تعداد نجاتگران استان به بیش از هزار و ۲۰۰ نفر رسید که در بهمن‌ماه امسال به دو هزار نفر افزایش می‌یابد.

اکبری گفت: در حوزه امداد و نجات آمادگی نیروی انسانی، آمادگی لجستیک، آمادگی انبار و اقلام و آمادگی نرم‌افرای باید باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه هم اکنون ۳۵ پایگاه امداد و نجات در استان فعال است، افزود: ۶ پایگاه در جاده هراز، ۶ پایگاه در کندوان و ۶ پایگاه در سوادکوه راه اندازی شده است که توانستیم تعداد پایگاه‌های جاده‌ای را به نرم استاندارد نزدیک کنیم.

وی گفت: برند قله‌های کشور دماوند است که در این راستا نخستین پایگاه کوهستانی قله دماوند در رینه را راه‌اندازی کردیم و با رایزنی‌های صورت گرفته با رئیس جمعیت هلال احمر کشور موافقت شد تا پایگاه امداد و نجات رینه در دامنه قله دماوند به عنوان مرکز تخصصی آموزشی کوهستان کشور باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز گفت: شبکه‌های داوطلبی، شبکه سلامت، شبکه معلمان، مهندسان، وکلا، ورزشکاران فعال است که مشارکت مردم را می‌طلبد.

اکبری به حضوری فعال و موثر هلال احمر مازندران در زلزله کرمانشاه اشاره کرد و افزود: یک میلیارد کمک نقدی و ۴ میلیارد تومان نیز اقلام پرداخت شد و جزو سومین استان کشور در جمع‌آوری منابع مردمی بودیم.

وی گفت: نذر آب در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد و مازندران در این بخش ویژه کار کرده است. تانکر، آب معدنی و اقلام زیستی داده شده است.

انتهای پیام/آ

نجاتگران هلال احمر مازندران تا بهمن امسال افزایش  می یابد

برچسب ها: هلال احمر ، اورژانس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.