ارتش آمریکا به تازگی رزمایش‌هایی را در اقیانوس آرام با استفاده از هواپیما‌های رادارگریز ساخته شده در اواخر جنگ سرد برگزار کرده است.

آیا رزمایش دریایی آمریکا نوعی کسب آمادگی برای حمله به چین است؟به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ­به نقل از پایگاه اینترنتی بیزنس اینسایدر، ارتش آمریکا به تازگی رزمایش‌هایی را در اقیانوس آرام با استفاده از هواپیما‌های رادارگریز ساخته شده در اواخر جنگ سرد برگزار کرده است. هواپیماهای رادارگریزی که در این رزمایش شرکت دارند شامل هواپیمای اف - ۲۲، اف - ۳۵ و بمب افکن‌های راهبردی بی -۲ اسپریت می‌شوند. در این رزمایش ناو چندمنظوره آبی-خاکی یو اس اس واسپ USS Wasp نیز شرکت داشت.

جالب آنکه در این رزمایش هواپیما‌های اف - ۳۵ به همراه تسلیحاتی که در بدنه آن‌ها نصب شده بود، شرکت داشتند و این شیوه امکان حمل تسلیحات بیشتر توسط هواپیما را فراهم می‌کند، اما احتمال شناسایی هواپیما توسط رادار‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

این رزمایش در حالی برگزار شد که تنش‌ها بین آمریکا و چین بر سر دریای چین جنوبی تشدید شده است. بنابر گزارش‌ها، ارتش چین در حال استقرار بمب افکن‌هایی با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای، پدافند‌های موشکی و راداری در منطقه است و آشکارا تهدید کرده است ناو‌های هواپیمابر آمریکا را با موشک‌های کروز دور برد خود غرق خواهد کرد.

چین به تازگی به فناوری راداری دست یافته است که امکان تهیه چند تصویر راداری را از سیگنال‌های دریافتی از ایستگاه‌های متعدد به طور همزمان فراهم می‌کند.

مناقشه بر سر دریای چین جنوبی به دنبال آن بالا گرفت که پکن بر بیشتر بخش‌های این آب‌ها ادعای مالکیت کرد؛ ادعایی که با اعتراض شماری از کشور‌های منطقه مواجه شد و آمریکا از آن زمان بار‌ها اقدام به مداخله در این مناقشه کرده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار