قائم مقام وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

کنترل مداوم سلامت آب در مناطق سیل زده/ شیوع بیماری‌های عفونی صحت ندارد

حریرچی گفت: آب شربی که با تانکر به دست مردم می‌رسد کلر زنی شده و به طور مرتب میزان سلامت آن کنترل می‌شود.

طغیان بیماری های عفونی تکذیب شد/ راه اندازی بیمارستان های مازد در مناطق سیل زده بوسیله سپاه و ارتشایرج حریرچی معاون کل و قائم مقام وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر در مناطق سیل زده کشور و به خصوص استان خوزستان هیچ مشکلی از نظر بروز و شیوع بیماری‌های عفونی وجود ندارد و بر خلاف اخبار منتشر شده در فضای مجازی هیچ طغیانی در این زمینه صورت نگرفته است.

قائم مقام وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر شیوع وبا و شپش در مناطق سیل‌ زده مطرح کرد: با توجه به شرایط فصلی، بروز بیماری‌های عفونی در بین مردم مسئله‌ای عادی است و در چنین شرایطی و با توجه به وقوع سیل ممکن است برخی از افراد به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند، اما شیوع وبا و شپش در این مناطق صحت ندارد.

حریرچی تأکید کرد: برخی از خانه‌ها و پایگاه‌های بهداشت که آسیب دیده بودند به مکان قبلی بازگشته و هم‌اکنون با تمام ظرفیت در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم هستند.

بیمارستان های  مناطق سیل زده خوزستان به‌صورت کامل فعال هستند

وی بیان کرد: بیمارستان‌های سطح استان خوزستان هیچ‌گونه آسیبی ندیده‌اند و همگی با ۱۰۰ درصد ظرفیت خود مشغول به  ارائه خدمات به مردم هستند.

قائم مقام وزارت بهداشت افزود: با کمک سپاه، ارتش و دانشگاه‌های علوم پزشکی سایر استان‌های کشور بیمارستان‌های صحرایی مازاد در مناطقی که احتیاج به کار بیشتر داشتند، راه‌اندازی شده است تا در صورت نیاز خدمات بهداشتی درمانی به مردم مناطق سیل زده ارائه شود.

حریرچی ادامه داد: به دلیل گرم شدن هوا مردم باید نکات بهداشتی را به طور کامل در مناطق سیل زده رعایت کنند تا بیماری‌های مختلف در منطقه شیوع پیدا نکند.

وی بیان کرد: در صورت استفاده مردم این مناطق از آب غیر بسته بندی، باید آن را پیش از مصرف جوشاند تا میکروب های احتمالی از بین برود، به طور کلی آب معدنی در سطح مناطق سیل زده توزیع می‌شود و آب شربی که با تانکر به دست مردم می‌رسد کلر زنی شده و به طور مرتب میزان سلامت آن کنترل می‌شود.

حریرچی تاکید کرد: رعایت مسائل بهداشتی در مناطق سیل زده از اهمیتی ویژه‌ برخوردار است زیرا در غیر این صورت شیوع بیماری‌های پوستی را خواهیم داشت، همچنین اسکان عده زیادی از افراد در کمپ‌های مد نظر احتمال شیوع بیماری را افزایش می دهد، اما مجددا تاکید می‌کنم که هیچ‌گونه طغیان بیماری عفونی وبا و شپش در منطقه گزارش نشده است.

وی یادآوری کرد: ضرورت دارد مردم با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی  همکاری خوبی را با مراقبان سلامت و پزشکان مستقر در کمپ‌ها داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار