رئیس پلیس فتا استان مرکزی خبرداد؛

افزایش کلاهبرداری سایبری با اطلاعات اپلیکیشن‌های پرداخت اینترنتی

رئیس پلیس فتا استان مرکزی از افزایش کلاهبرداری‌های سایبری از طریق اپلیکیشن‌های پرداخت اینترنتی خبر داد.

افزایش کلاهبرداری سایبری با اطلاعات اپلیکیشن‌های پرداخت اینترنتیبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛  سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به اینکه به تازگی کاربران برای انجام خدمات اینترنتی و همچنین انتقال وجه از برنامه‌های پرداخت اینترنتی استفاده می‌کنند گفت: بیشتر کلاهبرداری‌های های سایبری به دلیل مراقبت نکردن کاربران در ارائه اطلاعات بانکی نگهداری به غیر و سوء استفاده کلاهبرداران سایبری از این اطلاعات صورت می‌پذیرد.

سرهنگ آنقی افزود: از دلایل علاقه افراد به اپلیکیشن‌ها این است که این برنامه‌ها نیاز به فعال کردن درگاه بانکی ندارد و انتقال وجه با تمامی کارت‌های بانکی از طریق این برنامه به سادگی امکان پذیر است، اما متاسفانه کلاهبرداران باروش‌های خاص و مهندسی اجتماعی این اپلیکیشن‌ها را با شماره افراد دیگر بر روی گوشی خود نصب کرده و از این برنامه برای انتقال وجه مبالغی که کلاهبرداری کرده اند استفاده می‌کنند و از این طریق از خود هیچ ردی نمی‌گذارند.

وی با بیان اینکه مهندسی اجتماعی، سوء استفاده زیرکانه از تمایل طبیعی انسان به اعتماد کردن می‌باشد اضافه کرد: کلاهبرداران برای به دست آوردن اطلاعات اشخاص به خصوص اطلاعات مالی آن‌ها به جای استفاده از مسیر‌های فنی از مسیر مهندسی اجتماعی استفاده می‌کنند.

قرار دادن اطلاعات، در اختیار کلاهبرداران توسط مالباختگان با شگرد مهندسی اجتماعی

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی قرار دادن اطلاعات، در اختیار کلاهبرداران توسط مالباختگان را از ویژگی‌های کلاهبرداری‌هایی که از شگرد مهندسی اجتماعی در آن‌ها استفاده می‌شود، بر شمرد و بیان کرد: سود جویان در ابتدا با طعمه‌ها ارتباط برقرار کرده و پس از جلب اعتماد آن‌ها اطلاعاتی را که نیاز دارند به دست آورده یا اینکه طعمه‌های خود را وادار به انجام کار خاصی می‌کنند.

وی تصریح کرد: ارتباط از طریق تلفن یا پیامک و استفاده از شگرد‌های مهندسی اجتماعی و سپس خالی کردن حساب بانکی یا دریافت وجه از مالباختگان شیوه‌ای است که در حال حاضر بسیار از آن استفاده می‌شود.

سرهنگ آنقی ادامه داد: در اکثر مواقع افراد با میل و اختیار خود اطلاعات شخصی را در اختیار سود جویان قرار می‌دهند که مهمترین نکته برای مقابله با این روش کلاهبرداری عدم اعتماد و ندادن اطلاعات به افراد ناشناس می‌باشد.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد فدائی سنگری
۱۱:۳۷ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام،دیروز به همین روش کلاهبرداری مبلغ ۳۴۷۵۰۰۰۰ سی وچهار ملیون چهارصدوپنجاه هزار تومان از حساب جاری بانک ملت برداشت کردند که متاسفانه بدلیل تعطیلی میلاد امام زمان دستم جایی بند نیست تافرداکه پرینت بگیرم بر پلیس فتا وطبعا کلاهبرداران زمان بیشتری برای سواستفاده بیشتر خواهدداشت،واقعاجای تاسف است،،،،،،،!!!!؟؟؟