معاون درمان وزارت بهداشت مطرح کرد؛

تدوین راهنما‌های بالینی به کمک رادیولوژیست‌ها/ کمتر از ۲۰ درصد رادیولوژیست‌ها هیئت علمی هستند

جان بابایی با اشاره به فعالیت رادیولوژیست‌ها در مناطق محروم از تدوین راهنمای بالینی به کمک این گروه خبر داد.

تدوین راهنما‌های بالینی به کمک رادیولوژیست‌ها/ کمتر از ۲۰ درصد رزادیولوژیست‌ها هیئت علمی هستندبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت عصر امروز در مراسم سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران که در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، بااشاره به اقدام رادیولوژیست‌ها در حین سیل اظهار کرد: همکاران رادیولوژیست در تمام مناطق سیل زده در کنار مردم بودند و ما هیچ خللی در حوزه پزشکی نداشتیم و با کمترین مشکل سلامت در این مناطق بحران زده مواجه بودیم همچنین اکنون گروه‌های خیرین رادیولوژی در مناطق محروم مشغول به فعالیت هستند.

وی از تدوین راهنما‌های بالینی با کمک همکاران رادیولوژیست خبر داد و گفت: می‌توانیم این کار‌ها را به انجمن‌های علمی واگذار کنیم.

توزیع نامتناسب خدمات رادیولوژی در بخش دولتی و خصوصی

جان بابایی بیان کرد: مشکلی در توزیع تجهیزات پزشکی در کشور داریم و میانگین MRI در کشور ۸۵۰ عکس است اما متاسفانه  توزیع رادیولوژی در بخش‌های دولتی و خصوصی تناسب ندارد.

معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: میزان دسترسی مردم به خدمات رادیولوژی بابد بررسی سود، زیرا رادیولوژی از مرحله تشخیصی به درمان ورود پیدا کرده است.

وی با اشاره به آمار رادیولوژیست‌ها در کشور گفت: بالغ بر ۳۰۰۰ رادیولوژیست در کشور داریم و کمتر از یک پنجم از این افراد عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار