فولادوند در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

آقای شهردار برای حل مشکل فضای آموزشی حتی وقت دیدار نمی‌دهد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با گلایه از شهرداری برای رسیدگی به وضعیت فضای آموزشی منطقه ۲۲ گفت: نبود زمین کافی امکان ساخت مدرسه را از ما گرفته است.

آقای شهردار برای حل مشکل فضای آموزشی حتی وقت دیدار نمی‌دهدعبدالرضا فولادوند مدیر کل آمورش و پرورش تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت فضای آموزش پایتخت برای سال تحصیلی ۹۸-۹۹ اظهار کرد: فضای آموزشی در منطقه ۲۲ به دلیل عدم همکاری شهرداری با اداره کل آموزش و پرورش دچار مشکلات عدیده‌ای است و از آقای شهردار درخواست داریم وضعیت آموزش و پرورش تهران را دریابند.

وی ادامه داد: انبوه‌سازی‌های بسیاری در منطقه ۲۲ انجام شده است و همچنان هم ادامه دارد، اما متاسفانه در این میان زمین مختص آموزش و پرورش دیده نشده  و این در حالی است که خیّر مدرسه ساز برای احداث فضای آموزشی اعلام آمادگی کرده است، اما زمین در اختیار نداریم تا این فرایند انجام شود.

ساخت ۱۷۰ هزار ساختمان مسکونی در منطقه ۲۲

با اشاره به اینکه رایزنی‌های که تا کنون داشتیم به نتیجه نرسیده است اظهار کرد: نه تنها گفت‌وگو به نتیجه نرسیده است بلکه حتی آقای شهردار وقت ملاقات هم به ما نداده است.

در پاسخ به این پرسش که با توجه به اظهارت استاندار تهران تا سال ۱۴۰۰ قرار بر این است که مشکل فضای آموزشی کشور برطرف شود و با این شرایط چنین وعده‌ای تحقق می‌یابد یا خیر گفت: فضا‌هایی که به آن اشاره شد مربوط به فرسودگی فضای آموزشی است، اما زمانی که حدود ۱۷۰ هزار آپارتمان در منطقه ۲۲ تهران ساخته شده است شهرداری موظف بوده تا زمین مورد نیاز فضای آموزشی را تامین کند.

عدم تعهد شهرداری به قراردادساخت مسکن در منطقه ۲۲

مدیرکل آموزش و پرورش تهران  بیان کرد: شهرداری تهران با مالکان منطقه ۲۲ مقرر کرده‌اند تا نسبت بین ساخت و ساز و پروژه‌های جانبی ۳۰ به ۷۰ باشد به این معنی که  تا ۷۰ درصد ساخت‌وسازها پروژه های جانبی مانند بیمارستان،  درمانگاه و مدرسه باشد و ۳۰ درصد به منازل مسکونی اختصاص یابد اما متاسفانه این موضوع محقق نشد.

فولادوند با اشاره به رایزنی‌های انجام شده برای بهبود فضای آموزشی در مناطقی که انبوه سازی شده است،  تصریح کرد:  امیدوارم آقای حناچی هم کمی به فکر آموزش و پرورش باشد و در تامین فضای آموزشی کمک کند.

حذف برخی تبصره‌ها از قانون شوراهای آموزش و پرورش مشکل‌ساز شد

وی در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه مشکلات فعلی با انبوه سازان ناشی چه میزان‌ قانون شوراهای آموزش و پرورش  وابسته است،  بیان کرد: در قانون شوراهای آموزش و پرورش تبصره های چهارگانه  از سوی مجلس حذف شد که اگر این تبصره ها وجود داشت،  کار ما برای مطالبه حقوقمان راحت تر بود.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران اظهار کرد: برای پیگیری حل مشکل فنی ای آموزشی منطقه ۲۲ حتی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هم طرح موضوع کردیم.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.