خبرگزاری فرانسه در گزارشی بررسی کرد؛

آیا ترامپ می‌تواند به پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ امیدوار باشد؟

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به این موضوع پرداخته که آیا رئیس‌جمهور وقت بودن مزیتی برای انتخاب مجدد محسوب می‌شود یا خیر.

آیا ترامپ می‌تواند به پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ امیدوار باشد؟به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ­به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ از روز سه‌شنبه کارزار انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا را آغاز کرد. او مصمم است به مثابه سه رئیس‌جمهور پیش از خود، برای بار دوم نیز به کاخ سفید راه یابد.

خبرگزاری فرانسه با انتشار گزارشی به این موضوع پرداخته است که آیا رئیس جمهور وقت بودن مزیتی برای انتخاب مجدد محسوب می‌شود؟

رؤسای جمهور قبلی
از ۴۵ رئیس جمهور در تاریخ آمریکا، تنها ۱۵ نفر برای دو دوره کامل رئیس جمهور بودند. البته تاریخ معاصر، بیشتر از گذشته شاهد تکرار ریاست جمهوری در آمریکا بوده است. از زمان فرانکلین روزولت، که از سال ۱۹۳۲ تا ۱۹۴۴ میلادی چهار بار در انتخابات پیروز شد، فقط سه رئیس جمهور از راهیابی مجدد به کاخ سفید باز ماندند: جرالد فورد جمهوری خواه در سال ۱۹۷۶ میلادی، جیمی کارتر دموکرات در سال ۱۹۸۰ میلادی و جورج بوش پدر در سال ۱۹۹۲ میلادی.

لیندون جانسون (Lyndon Johnson) دموکرات در سال ۱۹۶۸ میلادی از شرکت در انتخابات برای راهیابی مجدد به کاخ سفید امتناع کرد؛ و از سال ۱۹۹۲ میلادی، بیل کلینتون، جورج بوش پسر و باراک اوباما هر یک برای دو دوره چهار ساله ریاست جمهوری آمریکا را در دست داشتند.

موافقان و مخالفان
رئیس جمهور وقت از شهرت برخوردار است و او بیشتر از رقیب خود دیده می‌شود. انجام وظیفه به عنوان رئیس جمهور او را در مقابل چشم‌ها نگه می‌دارد. وی همچنین تجربه یک کارزار انتخاباتی پیروز را در پرونده خود دارد و می‌تواند از شیوه‌های موفق قبلی بهره گیرد.

دونالد ترامپ که به نظر می‌رسد کارزار انتخاباتی او در سال ۲۰۱۶ میلادی گاهی فی البداهه بود، دارای استراتژیست‌های حرفه‌ای و ثروت است. در صورتیکه رأی دهندگان از عملکرد رئیس جمهور یا حزب او ناراضی باشند، رئیس جمهور نتیجه این نارضایتی را می‌بیند و در تصاحب کرسی ریاست جمهوری برای بار دوم با مشکل مواجه می‌شود. جورج بوش پدر و جیمی کارتر به دلیل کاهش رشد اقتصادی در دوران ریاست جمهوری خود، با مشکل مواجه شدند. لیندون جانسون به دلیل جنگ ویتنام فاقد محبوبیت بود و بهای آن را پرداخت. جرالد فورد نیز به دلیل بخشیدن ریچارد نیکسون به دنبال رسوایی واترگیت، متحمل زیان شد و بخت خود را برای انتخاب مجدد از دست داد.

توجه رسانه‌ای نیز می‌تواند به زیان رئیس جمهور وقت تمام شود. مطبوعات مدام به دروغ‌های ترامپ می‌پردازند. تحقیقات درباره نزدیکان و مسائل مالی ترامپ نیز روز به روز بیشتر می‌شود. عدم محبوبیت ترامپ در نظرسنجی‌ها ۵۳ درصد است.

درس‌های گذشته
یک نقطه مشترک در سه رئیس جمهوری که در انتخاب مجدد ناکام ماندند دیده می‌شود: رقبای هر سه رئیس جمهور از هم حزبی‌های خودشان بودند. اما در مورد ترامپ باید گفت که در میان هم حزبی‌های خود از محبوبیت ۹۰ درصدی برخوردار است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۹ خرداد ۱۳۹۸
%100 . کسی که نرخ بیکاری کشورشو رو منفی کنه مگه میشه رای نیاره، ترامپ به مردم کشورش خدمت زیادی کرده.
آخرین اخبار