مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان تاکید کرد:

انتقال حقیقت به مردم وظیفه رسانه ملی/ صداو سیما صدای مردم است

مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان گفت: رسانه ملی در تلاش است با همه کمبود‌ها و مشکلات حقیقت‌ها را به مردم منتقل کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مهدی دهقانی نیری مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان ظهر امروز در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه همدان به مناسبت هفته خبرنگار  گفت: اگر امروز توسعه دستگاه‌های و تجهیزات در رسانه ملی محقق نمی‌شود به دلیل تحریم‌هاست.

او  اظهار کرد: خبرنگاران در نگارش خبر از جوهر جان خویش مرکب ساختند و حقیقت‌ها را به جامعه منتقل می‌کنند.

 مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان با بیان اینکه خبرنگاران طلایه‌داران عرصه آگاهی و شفافیت هستند افزود: اهالی رسانه چشم بینا و حقیقت‌بین و زبان گویای مردم هستند.

دهقان نیری ادامه داد: خبرنگاران برای کسب حقیقت از جان خود می‌گذرند و از مال خود هزینه و سعی می‌کنند حقیقت‌ها را بر روی کاغذ، صدا و تصویر به درستی به مردم منتقل کنند.

او با اشاره به اینکه واقعیت در نگاه ما مسلمانان متفاوت است و ما شیعیان واقعیت را از قرآن آموختیم تصریح کرد: در همین راستا خبرنگاران ما سعی کرده برای دریافت واقعیت و حقیقت وارد شوند و حتی از جان خود مایه بگذارند.

دهقان‌نیری با تأکید بر اینکه خبرنگاران ما به دنبال حقیقت مد نظر قرآن هستند و سعی می‌کنند گره‌ای از مشکلات مردم باز کنند ادامه داد: در همه مشکلاتی که در کشور ایجاد شده، مردم پایداری کردند، چراکه پای انقلاب و آنچه اعتقاد دارند، ایستاده‌اند.

 مدیرکل صدا و سیمای مرکز همدان در ادامه با بیان اینکه رسانه ملی در تلاش است با همه کمبود‌ها و مشکلات حقیقت‌ها را به مردم منتقل کند گفت: اگر امروز توسعه دستگاه‌های و تجهیزات در رسانه ملی محقق نمی‌شود به دلیل تحریم‌هاست، اما همکاران ما در رسانه ملی از ظرفیت‌های داخلی و شخصی خود برای پیشبرد امور استفاده می‌کنند.

دهقان نیری با اشاره به اینکه در رسانه ملی شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی به سه دسته تقسیم می‌شوند اظهار کرد: در ستاپ باکس ۶۰ شبکه تلویزیونی و رادیویی برای مردم در نظر گرفته شده است.

او با بیان اینکه دسته اول شبکه‌های عمومی است که مطابق فرهنگ عامه مردم است افزود: دسته دوم شبکه‌های تخصصی است که برای اقشار علاقمند به مباحث مختلف در نظر گرفته شده است، ما در این شبکه‌ها حرف‌های خصوصی هم می‌زنیم.

دهقان‌نیری با اشاره به اینکه دسته سوم شبکه‌های اختصاصی هستند که برای کودکان، نوجوانان و جوانان به طور جداگانه شبکه‌هایی دیده شده است تصریح کرد: در استان‌ها نیز شبکه‌های اختصاصی دیده شده که به زبان محلی برنامه اجرا می‌شود.

او با بیان اینکه در استان همدان لباس محلی و یا ساز خاصی نداریم بنابراین تکیه ما به لهجه‌های محلی است ادامه داد: از گوشه و کنار استان بازیگران و برنامه‌سازانی داریم که به این لهجه‌ها برنامه اجرا کنند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان همدان با اشاره به اینکه اطلاع رسانی از وضعیت اقتصاد سراسر استان، اقتصاد خرد و تولید در شبکه استانی همدان دیده می‌شود خاطرنشان کرد: سعی داریم از زندگی عموم مردم بگوییم و زندگی اساتید و شخصیت‌ها را به تصویر بکشیم.

وی گفت: با مسؤولان استان همدل هستیم و زحمات آنان را منعکس می‌کنیم ضمن اینکه سعی کردیم صدای مردم باشیم.

انتهای پیام/د.ا

تحریم‌ها مانع ارتقای تجهیزات رسانه ملی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.