دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر:

معتاد‌ها وارد چرخه تولید و کسب درآمد می‌شوند

مومنی گفت: کار کردن معتادان در کارگاه‌های مهارت‌آموزی برای آن‎ها منجر به چرخه تولید و کسب درآمد می‌شود.

شیوع مصرف موادمخدر در کشور ۵.۴ در آذربایجان‌شرقی ۱.۳ درصد استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر صبح امروز با بیان اینکه مرکز ماده ۱۶ از جمله مراکز نمونه در کل کشور است، گفت: معتادین متجاهر وقتی به این مراکز وارد می‌شوند در کنار سم‌زدایی یک مراحل درمانی را نیز شروع می‌کنند.

مومنی بیان کرد: کار کردن در کارگاه‌های این مرکز منجر به چرخه تولید و کسب درآمد برای خود افراد می‌شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به وجود کارگاه‌های مختلف مهارت‌آموزی در مرکز نگهداری ماده ۱۶ تبریز، تصریح کرد: این کارگاه‌ها به همت خیران استان راه‌اندازی شده که در بخش‌های نان‌پزی، نجاری، قالیبافی، جوشکاری و ... است.

او  افزود: همه معتادین متجاهر بعد از مراحل اولیه مهارت‌آموزی کرده و خودشان کار کرده و کارگاه‌ها را اداره می‌کنند به طوریکه بسیاری از خدمات این مرکز توسط خود افراد نجات یافته است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اگر چند مرکز را بخواهیم در کل کشور از لحاظ نمونه نام ببریم یکی از آن‌ها تبریز خواهد بود که خوشبختانه در این استان با معتاد متجاهر خیابانی روبه رو نیستیم.

مومنی یادآور شد: آذربایجان‌شرقی رتبه‌های بسیار پایین در موادمخدر دارد و شیوع مصرف موادمخدر در کشور ۵.۴ درصد بوده و این رقم در استان ۱.۳ درصد است.

او  با اشاره به نرخ شیوع موادمخدر در بین دانش‌آموزان که ۲.۱ است، بیان داشت: این رقم در استان ۰/۴۴ است.

مومنی گفت: شیوع دانشجویی در کل کشور ۴.۱ هستیم، ولی این رقم در استان ۱.۶ می‌باشد و تمام شاخصه‌های مصرف در این استان جزو رتبه‌های آخر است.

او متذکر شد: البته نباید این ارقام در استان منجر شود تا احساس راحتی کنیم، چراکه تمایل مصرف چهار درصد افزایش یافته است و این نشان می‌دهد اگر بخواهیم روند را حفظ کنیم، باید تلاش بیشتری کنیم.

انتهای پیام/

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر  در تبریز

برچسب ها: موادمخدر ، جوانان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار