تب مالت در راس بیماری های مشترک انسان و دام/ تا مهرماه امسال ۶۶ کشتارگاه تمام اتوماتیک می‌شوند

رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به اینکه ۶۶ کشتارگاه تمام اتوماتیک می‌شوند گفت: در نظر داریم ۲۶۰ کشتارگاه کشور به خط ۲ برسند و تمام اتوماتیک شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه در بجنورد گفت: در حوزه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در سال ۹۷ بین ۳۸ تا ۷۵ درصد کاهش داشته ایم.

رفیعی پور افزود: در حوزه بهداشتی طیور ۹۷ درصد و در بیماری‌های ابریشم ۱۰۰ درصد کنترل داشته ایم.

او با اشاره به حوزه سلامت و آمار غذایی گفت: در سال ۹۶، تخم مرغ را به دلیل انفولانزای مرغ‌ها وارد کرده ایم، اما در سال ۹۷ صادر کنده تخم مرغ بودیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با توجه به اینکه خراسان شمالی استان معین در پیشگیری و طغیان بیماری در سیل گذشته بود
رفی پور اظهار کرد: شاهد کاهش ۳۸ تا ۷۵ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بوده ایم.

او گفت: اعتبارات سازمان دامپزشکی در پیشگیری بیماری دام به یک هزار میلیارد تومان رسیده است که از این مقدار ۴۰ درصد آن استانی و ۶۰ درصد آن ملی است.

رفیعی پور با اشاره به اینکه کار اصلی دامپزکشی ریشه کنی بیماری است افزود: گواهی ریشه کنی بیماری طاعون گاوی که از جمله بیماری‌های خطرناک در کشور بود را گرفته ایم.

او گفت:بیش از ۹۷ درصد دارو‌های استفاده شده در حوزه دامپزشکی در داخل کشور تولید می‌شود و فقط سه درصد از دارو‌ها وارد می‌شود.

دبیرکل بهداشت جهانی آسیا افزود: در حوزه نگهداری بره‌های مولد و دام سبک در سال ۹۸ بین ۲۰ تا ۳۰ درصد رشد داشته ایم و قصد داریم بره‌های پر تولید را به جمعیت دامی اضافه کنیم.

او به بیماری تب کریمه کنگو نیز اشاره کرد و گفت: تب کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری رفتاری و انفرادی است و عدم ابتلا به آن به خود افراد بستگی دارد.

او تاکید کرد: کنه و دام آلوده عامل انتقال این بیماری هستند و دوری افراد از تماس با کنه و دام آلوده و همچنین خودداری از کشتار غیر مجاز می‌تواند از بروز آن جلوگیری کند.

انتهای پیام/ ر

تب مالت در راس بیماری های مشترک انسان و دام/ تا مهرماه امسال ۶۶ کشتارگاه تمام اتوماتیک می‌شوند

برچسب ها: دامپزشکی ، دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.