۳۰ تیم برای پایش ملخ صحرایی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شد

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به بارندگی های اخیر امکان بازگشت ملخ های مهاجم به مراتع و مزارع وجود دارد و به همین دلیل ۳۰ گروه رصد و پایش آفت ملخ های صحرایی در این استان تشکیل شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حسین لایقی مطلق  مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در نشست مبارزه با افت ملخ صحرایی در گچساران به آماده باش استان برای مقابله با آفت ملخ‌های صحرایی اشاره کرد وگفت: اکنون تمام امکانات برای پایش این آفت اماده است تا در صورت مشاهده در مراحل اولیه مقابله شود.

او بیان کرد: برای مبارزه با ملخ‌های مهاجم در مراتع این استان به بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

لایقی مطلق گفت: عملیات سم پاشی و مبارزه با ملخ صحرایی در سال گذشته در ۱۱هزارو ۵۰۰ هکتار از مراتع، اراضی و باغ‌های این استان با موفقیت انجام شد.

او اظهار کرد: امکان تخم گذاری ملخ‌های صحرایی که سال گذشته به مزارع و مراتع کهگیلویه و بویراحمد هجوم آورده بودند وجود دارد به همین دلیل نیاز است دستگاه‌های متولی از جمله منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری‌ها و بخشداری‌ها برای مبارزه و پایش ملخ با هم تعامل بیشتری داشته باشند.

لایق مطلق گفت: در سال گذشته بیش از پنج میلیارد ریال برای پایش و مبارزه با ملخ‌های صحرایی هزینه شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ستاد مبارزه با ملخ‌های صحرایی در هشت شهرستان استان هم اکنون تشکیل شده است.

لایقی مطلق ابراز داشت: در سال گذشته کار پایش ملخ‌های صحرایی در ۱۲۵ هزار هکتار از مراتع مناطق مختلف استان انجام شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال گذشته پنج هزار لیتر سم برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی در این استان استفاده شد تصریح کرد: بخشی از سم مورد نیاز برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی در سالجاری هم اکنون تامین شده است.

لایقی مطلق ابراز داشت: کار ساماندهی نیرو‌های انسانی مورد نیاز سم پاشی و پایش در شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.

ملخ‌های مهاجر که بهمن ماه سال گذشته از کشور‌های حوزه شبه جزیره عربستان از جمله امارات، عمان و کشور عربستان وارد برخی استان‌های جنوب شرق کشور شده بود، تاکنون در برخی استان‌های کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، بوشهر، فارس، جنوب خراسان جنوبی، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و حتی اردبیل و گلستان مشاهده شده‌اند.

انتهای پیام/غ

مبارزه با ملخ های صحرایی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.