در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

انجام کار‌های غربالگری ویژه مناطق زلزله‌زده یک هفته پس از وقوع حادثه

حاجبی، گفت: تیم‌های روانشناختی وزارت بهداشت اقدام به غربالگری مصدومان با هدف پیشگیری از بروز آسیب‌ها می‌کنند.

انجام کار‌های غربالگری ویژه مناطق زلزله‌زده یک هفته پس از وقوع حادثهاحمد حاجبی رئیس اداره سلامت روان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات اداره سلامت روان ویژه مردم مناطق زلزله زده اظهار کرد: بر اساس برنامه کشوری در هنگام وقوع حوادث و بلایای طبیعی مانند زلزله تیم‌های سلامت روان وزارت بهداشت برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و بروز اختلالات روحی و روانی وارد عمل می‌شوند و حوزه سلامت روان بر اساس پروتکل‌های از قبل تدوین شده وزارت بهداشت مداخلات لازم را انجام می‌دهند.
 
او ادامه داد: در روز‌های اول بروز حادثه زلزله تمرکز اداره سلامت روان بر روی کمک‌های اولیه روانشناختی، مداخلات و تکیه بر همین کمک‌ها است که این اقدامات با هدف کاهش آسیب‌های عمومی انجام می‌شود.
 
حاجبی تاکید کرد: یکی از مداخلات روانشناختی تیم‌های سلامت روان وزارت بهداشت این است که اطلاعات لازم از مصدومان و افرادی که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بستری شده‌اند را به خانواده آن ها بدهد تا از بروز نگرانی و استرس بی جهت خانواده‌های حادثه دیدگان پیشگیری شود.
 
او گفت: پس از سپری شدن شرایط حاد در مناطق زلزله زده بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت تیم‌های دو نفره متشکل از روانشناس و مددکار با توجه به شرایط و امکانات منطقه مشغول به کار غربالگری ساکنان و حتی مصدومان حادثه می‌کنند و این کار یک هفته تا ۱۰ روز پس از وقوع حادثه بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت انجام می‌شود.
 
حاجبی یادآوری کرد: پس از انجام غربالگری افرادی که نیازمند مداخله روانشناختی باشند جهت انجام مشاوره‌های رایگان وارد فرایند دریافت خدمت می‌شوند.

انتهای پیام/
 

مداخلات روانشناختی وزارت بهداشت بر اساس پروتکل‌های تدوینی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار