طرز تهیه نان ذرت خانگی گیاهی در فر و بدون فر

نان ذرت یکی از بهترین و سالم‌ترین انواع نان‌ها در آمریکا و مکزیک است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ما در این مقاله آموزش درست کردن نان ذرت خانگی خوشمزه در فر و بدون فر در تابه را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه نان ذرت

آرد سفید گندم کامل – ۱ فنجان
آرد ذرت – ۱ فنجان
بیکینگ پودر – ۱ قاشق غذا خوری
نمک – نصف قاشق چای خوری
مریم گلی تازه ریز شده – ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
شیر گیاهی (شیر نارگیل، شیر بادام یا شیر برنج) – ۱ فنجان
کدو تنبل – یک چهارم فنجان
شیره خرما – یک چهارم فنجان

طرز پخت نان ذرت خانگی در فر

فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) قرار دهید.

یک قالب نان استاندارد ۲۳ سانتی متری را چرب کنید و کنار بگذارید.

در یک کاسه بزرگ آرد گندم را با آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید. مریم گلی خرد شده، شیر گیاهی، پوره کدوتنبل و شیره خرما را به مواد اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید.

خمیر را در قالب بریزید و برای ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد، نان درت زمانی پخته شده که اگر خلالی را در مرکز آن فرو ببرید، تمیز بیرون بیاورید و روی آن سفت باشد.
طرز تهیه نان ذرت گیاهی تابه‌ای

در یک کاسه بزرگ آرد گندم را با آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک ترکیب کنید و خوب هم بزنید. مریم گلی خرد شده، شیر گیاهی، پوره کدوتنبل و شیره خرما را به مواد اضافه کنید و تا وقتی خوب ترکیب گردند، مخلوط کنید. این خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

یک تابه‌ی چدنی را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود حالا از خمیر چانه بگیرید و خوب پهن کنید (به اندازه‌ی یک کف دست)، خمیر را در تابه بیندازید و بگذارید تا ۲ دقیقه پخته شود سپس آن را برگردانید و طرف دیگر را هم بگذارید تا پخته شود.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، نان ذرت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.