دست‎کاری در مسیر آب، سیل کنگان را رقم زد

فرماندار کنگان گفت: عده ای سودجو با دست کاری حوضه آبریز شهرستان در بالادست و تجمیع آبراهه های فصلی در سنوات اخیر، باعث جاری شدن حجم زیادی آب به سمت آبراهه هایی شدند که توان عبور این میزان آب نداشتند.

دست‎کاری در مسیر آب، سیل کنگان را رقم زدبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سیدعلی پاک نژاد فرماندار کنگان در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی بحران شهرستان بیان کرد: در همین راستا منابع طبیعی و منابع آب و سایر دستگاه‌های مرتبط باید به صورت جدی و به قید فوریت با هماهنگی مقام محترم قضایی اقدامات قانونی در این خصوص را در دستور کار قرار دهند.

او عنوان کرد: مسیر مواصلاتی کنگان - عسلویه حد فاصل شهر سیراف - پرک با عنایت به دست کاری‌های صورت گرفته در بالادست در هنگام بارندگی مسدود می‌شود که این امر اهتمام ویژه دستگاه‌های مرتبط برای حل این معضل و جلوگیری از تکرار آن را می‌طلبد.

فرماندار کنگان تصریح کرد: روز سوم فروردین بارندگی بی سابقه به میزان ۱۰۲ میلی متری در کمتر از یک ساعت در شهرستان کنگان را شاهد بودیم که خساراتی به تأسیسات زیربنایی وارد کرد، اما خوشبختانه با آمادگی کلیه دستگاه‌های اجرایی شهرستان  و نیرو‌های داوطلب مردمی اکنون شرایط به روال عادی برگشته است.

پاک نژاد با تاکید بر مستندسازی اقدامات صورت گرفته خواستار انعکاس آن به شهروندان شدو گفت: عنوان کرد: در راستای کاهش مخاطرات و مدیریت ریسک و جبران خسارات، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ضمن برآورد آسیب‌های وارده به بخش کشاورزی و دام پروری موضوع بیمه کردن محصولات کشاورزی و دامی را به اطلاع کلیه کشاورزان و دامداران شهرستان برساند.

او بیان کرد: با توجه به آسیب‌های وارده به تعدادی از منازل روستایی، دهیاران روستا‌ها ضمن شناسایی واحد‌های آسیب دیده نسبت به معرفی آنان به دستگاه‌های خدماتی و امدادی و حمایتی اقدام نمایند.

فرماندار کنگان افزود: نظر به موقعیت توپوگرافی محل احداث بیمارستان امام خمینی (ره) و پیش بینی‌ نکردن در زمان طراحی و احداث جهت دفع آب‌های سطحی درون مجموعه، دانشگاه علوم پزشکی استان به قید فوریت موضوع طراحی و احداث سیستم دفع آب‌های سطحی و همچنین ایمن سازی تاسیسات برق و مکانیک این بیمارستان را در دستور کار قرار دهد.

پاک نژاد با بیان اینکه عمده مشکلات در بحث راه‌های شهرستان کنگان مربوط به بخش سیراف است، تصریح کرد: استقرار راهدار خانه در سیراف ضروری است و باید امکانات اداره راه و شهرسازی آنجا متمرکز شود.

او خواستار متمرکز شدن امکانات مدیریت بحران در یک مکان شد و افزود: ادارات به ویژه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برنامه ریزی لازم جهت تقویت ادوات لازم در هنگام حوادث احتمالی را در دستور کار قرار دهند.

انتهای پیام/م

برچسب ها: سیل ، مدیریت بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.