رئیس مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی:

قرنطینه برای افراد استرس و اضطراب ایجاد می‌‌کند

زرگر گفت: اگر قرنطینه انجام شود برای افراد خارج از این محیط استرس و اضطراب خاصی ایجاد می‌شود.

قرنطینهبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیف زرگر رئیس مرکز مشاوره دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به موضوع قرنطینه کردن کشور، اظهار کرد: از لحاظ روانشناختی موضوع قرنطینگی شهرها دارای مزایا و معایب مختلفی است، به طوری که اگر قرنطینه انجام شود برای افراد خارج از این محیط استرس و اضطراب خاصی ایجاد می‌شود که باید به طور کلی برای کاهش اضطراب مردم اقدامات ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

او ادامه داد: زمانی ما می‌توانیم از قرنطینه اطمینان پیدا کنیم که از نظر روحی و روانی آسیبی به مردم وارد نشود و باعث بروز اختلالات روحی و روانی در بین آنان نشود. به همین دلیل باید بهترین امکانات درمانی و روانشناختی را برای افراد ساکن در محدوده قرنطینه‌ها در نظر بگیریم.

زرگر تاکید کرد: قرنطینه در چین با هدف کنترل ویروس کرونا موفق عمل کرده است اما هنگامی که از نظر روانشناختی اقدامات خوبی انجام نگیرد دردی را برای ما درمان نمی‌کند.

او بیان کرد: منظور از قرنطینه می‌تواند این باشد که ما در خانه بمانیم و برای حفظ سلامت خود و خانواده از ترددهای نابجا در سطح شهر و مسافرت‌های نوروزی بپرهیزیم و معتقدم که این موضوع باید در بین افراد جامعه رواج پیدا کند.

او گفت: اگر افراد در اماکن شلوغ و پرتردد بروند سلامتی خود و خانواده‌های خود را به خطر می‌اندازند، به همین دلیل باید در نظر گرفت که خانه و اتاق ما یک قرنطینه خوبی برای همه افراد محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۷:۲۴ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
ما تقريبا از همون ابتدائ اسفند قرنطينه خونگي هستيم و فقط براي خريد مايحتاج بيرون ميريم
اما خيلي از مردم با مسافرت و رفت و امد باعث شدن ويروس گسترش پيدا كنه
ما چقدر ديگه خودمون رو تو خونه بيهوده زنداني كنيم وقتي ديگران رعايت نميكنن
بهتر نيست قرنطينه اجباري براي همه مردم انجام بشه
آخرین اخبار