روایت احساسی از مدافع حرمی که زود آسمانی شد

بهزاد دانشگر در کتاب «دختر‌ها بابایی‌اند» زندگی خانوادگی و رفتار‌ها و منش شهید محمدی را بیان می‌کند.

بهزاد دانشگر، نویسنده کتاب «دختر‌ها بابایی اند»، در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نگارش کتاب جدید خود با موضوع زندگی شهید جواد محمدی، گفت: یکی از دلایل نوشتن این کتاب، ویژگی‌های متفاوت شخصیت شهید محمدی بود. او شخصیت لوطی داشت و این اخلاقش پوشش خوبی برای نزدیک شدن به افراد در فضا‌های لُمپن بود. شهید محمدی به این قشر نزدیک می‌شد تا آن‌ها را با دین و اهل بیت (ع) آشتی دهد.

این نویسنده با اشاره به چرایی انتخاب «دختر‌ها بابایی‌اند» برای این کتاب، افزود: انتخاب این نام دلایل مختلفی دارد، از جمله اینکه این کتاب برگرفته از خاطرات دختر ۹ ساله شهید محمدی با پدرش است. دلیل دیگر، علاقه شدید این شهید به حضرت رقیه (ع) و حضرت زینب (س) است که حتی برای دفاع از حرمِ این دو بانوی بزرگوار جانش را در راه خدا از دست داد.

دانشگر با اشاره به اینکه باید راوی این قصه را همه افرادی دانست که با شهید روابط خانوادگی داشتند، در خصوص رده سنی مخاطبان این کتاب گفت: پدر، مادر، همسر، دختر و برخی از اقوام این شهید، راویان قصه هستند. همه کسانی که خواندن و نوشتن می‌دانند، می‌توانند مخاطب این کتاب باشند. هیچ کتابی در دنیا وجود ندارد که همه را جذب خود کند. به دلیل جریان عاطفی موجود در کتاب، باعث تاثیرگذاری روی مخاطب و به ویژه نسل جوان می‌شود. اگر قرار بود این کتاب باعث تاثیرگذاری روی مخاطب و به ویژه جوانان نشود که اصلاً نوشته نمی‌شد. یکی از اهداف نوشتن «دختر‌ها بابایی اند»، الگو گرفتن جوانان از شهید محمدی است.

نویسنده کتاب «دختر‌ها بابایی‌اند» از انتشار جلد دوم این کتاب در دو تا سه ماه آینده خبر داد و اظهار کرد: جلد اول، درباره زندگی شخصی و خانوادگی شهید است و جلد دوم که عنوانش تغییر می‌کند، به رابطه دوستان، همرزمان و فضای اجتماعی شهید می‌پردازد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار ما با توجه به اینکه قبلاً کتاب «ادواردو» (زندگی‌نامه فیلم‌ساز ایتالیایی مسیحی است که بعد از تحول قلبی شیعه می‌شود) را در کارنامۀ خود دارد. درباره اینکه آیا رسالت او، فقط نوشتن زندگی‌نامه شهدا است، گفت: هر کتابی که احساس کنم باعث خوب کردن حال مخاطب شود، می‌نویسم. حالا آن شخص می‌خواهد شهید باشد یا فردی که هنوز زنده است، نفس می‌کشد و راه می‌رود و زندگی می‌کند. نمونه اش هم کم نیست. مانند، تولد در لس آنجلس، تولد در توکیو، نفس و...

نویسنده «دختر‌ها بابایی اند»، همچنین نویسندگی را مهم‌ترین، برنامه زندگی خود دانست و افزود: تنها منبع درآمدم نویسندگی است و وقتی خواننده، کتابم را می‌خرد و می‌خواند، حالم خوب می‌شود.

گفتنی است کتاب «دختر‌ها بابایی‌اند»، در ۲۷۲ صفحه و قطع رقعی توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ شده است.

در بخشی از این کتاب آمده است:
«دلم می‌خواهد بابا بهم غذا بدهد. بابا وقتی بود، برایم لقمه می‌گرفت. خودم بلدم بخورم، ولی بابا لقمه می‌گرفت. خب دوست داشتم. به قول بابا دختر‌ها بابایی اند. بابا هم دوست داشت. لقمه هایش ماشین می‌شدند و می‌رفتند توی دهانم. انگار دهان من پارکینگ است. هواپیما می‌شدند. کشتی می‌شدند. سفینه آدم فضایی‌ها می‌شدند. هر چه می‌شدند دوست داشتند بروند توی شکم من.»

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار