آب دوغ خیار با کشمش و گردو، ناهار روز‌های گرم

وقتی هوا گرم می‌شود خوردن غذاهای ساده و سبک حاضری هم دلچسب‌تر می‌شود و یکی از غذا های مهم این فصل آب دوغ خیار است .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آب دوغ خیار غذایی ساده، سالم و سبک است که براحتی هضم می‌شود و به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می‌کند و از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می‌کاهد.

آب دوغ خیار با کشمش و گردو، ناهار روز‌های گرم


مواد لازم برای ۳ نفر
ماست کم چرب – ۲ لیوان
دوغ – یک لیوان
کشمش – یک قاشق غذاخوری
گردوی ساتوری – ۴ عدد
نعناع خشک – یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه – به میزان لازم
پودرسیر- یک قاشق چای خوری
(می‌تونید از نعناع و ریحان یا ترخون تازه ساتوری شده هم استفاده کنید)
خیار- ۶ عدد متوسط

۱-ماست را خوب هم بزنید تا بافتش کاملا باز شود. ۲-بعد دوغ را اضافه کنید و خیار‌های نگینی خرد شده را بریزید.۳- کشمش‌ها را چند دقیقه خیس و سپس به ماست اضافه کنید. ۴-گردو و نعناع (تازه یا خشک) را به بقیه مواد اضافه کنید. ۵-نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید.۶- می‌توانید مقداری سیر تازه هم رنده کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
طه
۲۲:۵۴ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
خوب یود
Iran (Islamic Republic of)
مهشید
۲۰:۴۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
یه خامه هم اضافه کنی سفت تر میشه در ضمن بهش یکم نعناع و گل محمدی بزنی طبع سرد و تر ازش میگیری و عالی میشه
آخرین اخبار