در گزارش زیر طرز تهیه یک سوپ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه طرز تهیه سوپ هویج به سبک تایلندی را به شما آموزش می دهیم.

سوپ هویج به سبک تایلندی + طرز تهیه


مواد لازم برای ۴ نفر
هویج پوست کنده و خرد شده – نیم کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای – یک چهارم
سیر پوست کنده – ۴ حبه
روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم چرب – کمی
زنجبیل تازه پوست کنده – ۱ عدد
عسل – ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو – کمی
پودر کاری – ۲ قاشق چای‌خوری
نمک - کمی
بادام زمینی بوداده و خرد شده – کمی
گشنیز – کمی


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

۱- نیم کیلوهویج پوست کنده و خرد شده، یک چهارم فلفل دلمه‌ای و ۴ حبه سیر پوست کنده را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه کباب کنید و اجازه دهید خنک شود.

۲- سپس با شیر نارگیل کم چرب، زنجبیل تازه پوست کنده و خرد شده، یک قاشق غذاخوری عسل، آب یک عدد لیمو، دو قاشق چای‌خوری پودر کاری و مقداری نمک در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

۳- بگذارید حداقل به‌مدت دو ساعت خنک شود. سپس آن را با یک قاشق چای‌خوری بادام زمینی بو داده و بدون نمک و یک قاشق چای‌خوری گشنیز سرو کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.