در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
بهرام افشاری بسیار مسلط است/ فضای فانتزی «سال گربه» کار را سخت کرد
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کشمش پلو بامرغ زعفرانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
رونای مرغو طبق معمول بانمک وفلفل و زردچوبه مزه دار و با یه پیاز و کمی آب گذاشتم بپزه وحین پخت کمی زعفران زدم بهش
وقتی کاملا پخت تو کمی کره تفتش دادم و از تابه درآوردم و تو همون کره کشمش پلویی رو با کمی زعفران دم کرده تفت دادم.
بیشتر بخوانید
برنج که آماده شد نصف برنج رو با کمی کره و زعفران دم کرده و کشمش مخلوط و چیزی شد که میبینین.
پ. ن: اصن دوس ندارم توطبخ مرغ از رب گوجه فرنگی استفاده کنم و هیچ وقت اینکارو نمیکنم.
منبع: amoozeshe ashpazi
انتهای پیام/