اعتماد به نفس چگونه به دست می آید؟

کارشناس روانشناسی گفت: اعتماد به نفس یک خودباوری است که در آن فرد توانایی خود را نسبت به دیگران به طرز مناسب و واقع بینانه ای ارزیابی می کند.

عسل بهرامی کهیش نژاد کارشناس روانشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: اعتماد به نفس یک خودباوری است که در آن فرد، توانایی خود را نسبت به دیگران به طرز مناسب و واقع بینانه ای ارزیابی می کند همچنین افرادی که اعتماد به نفس کافی دارند، در زمان تصمیم گیری، کمتر از دیگران راجع به شکست خوردن نگران هستند و دائم به فکر قضاوت دیگران درباره خود نیستند.

او با بیان اینکه برای داشتن اعتماد به نفس بالا و مفید باید از خود ضعیف بینی جلوگیری کرد تا دیگران ما را قدرتمند ببینند، افزود: همچنین باید با افراد قوی و با اقتدار معاشرت کرد تا  از طریق همنشینی با آنان تحت تاثیر قرار گرفت.

بهرامی کهیش نژاد اظهار داشت: ابراز و بیان کردن عقاید را می‌توان بدون ترس از قضاوت دیگران انجام داد و سعی کرد در برابر انتقاد‌های آنان بدون جبهه گیری با نحوه صحیح روبرو شد که پرهیز از ارزیابی بی رحمانه خود و سعی در شناخت جنبه‌های مثبت و منفی شخصیت علاوه بر بالا بردن اعتماد به نفس، سبب سرعت بخشیدن به رشد و پیشرفت نیز خواهد شد.

این کارشناس روانشناسی از راهکارهای افزایش اعتماد به نفس به " نه" گفتن، قاطعانه صحبت کردن،  غلبه بر ترس غلبه،  خود مراقبتی و ... اشاره و تصریح کرد: تنبلی و دست روی دست گذاشتن فقط ترس و تردید به همراه دارد  پس روی نقاط قوت‌ خود سرمایه‌گذاری کرده و آنها را پرورش دهید که در صورت وقف کردن وقت و انرژی‌ خود صرف نقاط مثبت‌، اعتماد به نفس در وجود‌تان جرقه زده و روز به روز بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/ق

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.