نایب رئیس اتحادیه باغداران در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

احتکار پیاز واقعیت ندارد/ محدودیت سطح زیر کشت عامل گرانی پیاز

شادلو از برداشت پیاز در مناطق سردسیری خبر داد و گفت: پیاز تولیدی به منظور عرضه متعادل در انبار‌ها ذخیره می‌شود که هیچ ارتباطی به احتکار محصول ندارد.

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به دلایل احتکار پیاز در کنار جاده‌ها اظهار کرد: با توجه به برداشت پیاز در مناطق نیمه سردسیری، بخشی از محصول به منظور تامین نیاز بازار تا زمان عرضه از مناطق گرمسیری در انبار‌ها ذخیره سازی می‌شود که متاسفانه رسانه‌ای کردن برخی موضوعات زمینه را برای تحریک بازار و احتکار محصول فراهم می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر فرصت خوبی است که حمایت بیشتری از کاشت زمستانه در مناطق گرمسیری داشته باشیم.

شادلو ادامه داد: با وجود آنکه برخی بذور پیاز ظرف مدت زمان ۵۰ روز به برداشت می‌رسند، نگرانی از حیث افزایش قیمت در بازار نباید داشته باشیم.

نایب رئیس اتحادیه باغداران با اشاره به اینکه برداشت پیاز در حال انجام است، بیان کرد: طی ماه‌های مهر و آبان برداشت پیاز از مناطق نیمه گرمسیری و سرد در حال انجام است و به طور مستمر در بازار عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه زمینه کاشت پیاز برای صادرات و بازار داخل فراهم است، گفت: با وجود آنکه محصولات صیفی همچون پیاز، سیب زمینی و خیار موازی یکدیگرند، از این رو با افزایش کشت محصولی، کشت محصول دیگر به طور خودکار کاهش می‌یابد، ضمن آنکه سال گذشته قیمت پیاز پایین بود که این احتمال وجود دارد محدودیت سطح زیر کشت عامل دیگری گرانی قیمت در بازار باشد.

نایب رئیس اتحادیه باغداران با اشاره به اینکه احتکار پیاز واقعیت ندارد، افزود: با توجه به برداشت پیاز از مناطق گرمسیری طی ۲ ماه آینده، ذخیره در انبار و عرضه مستمر محصول امری متداول است چرا که با عرضه یکباره پیاز‌های تولیدی در بازار، طی ۲ تا ۳ ماه آتی با ورود پیاز‌های زمستانه محصولی برای عرضه وجود ندارد.

به گفته وی، با نگهداری محصول در انبار‌ها و ازدیاد عرضه در بازار طی روز‌های آتی، بازار پیاز متعادل می‌شود و جای نگرانی نیست.

شادلو در پایان با اشاره به اینکه واریته‌های مختلف و کیفیت در امر قیمت گذاری دخیل است، تصریح کرد: بنابر کیفیت محصول گاهی اختلاف قیمت در بازار به ۲ برابر هم‌می رسد.  با وجود تحریم‌های ظالمانه و گرانی نهاده‌های تولید انتظار می‌رود شرایطی فراهم شود که با افزایش عرضه شاهد تعدیل قیمت در بازار باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: قیمت پیاز ، کشت پیاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
مسئولین محترم لطفا به دادکشاورزان برسید.این قشرزحمتکش زندگی شون به بادفنارفت...
Poland
ناشناس
۲۳:۰۳ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
میوه زیر 10000تومان نداریم فقط پیازکاربدبخته که هرسال زحمت می کشه ولی پیازوباضررمیفروشه اگه پیاز10000تومان هم بشه بازجوابگونیست.الان پیاز700تومانه..واقعا بی عدالتیه..
Iran (Islamic Republic of)
سجاد خرمی پور
۰۰:۴۹ ۲۳ دی ۱۳۹۹
دوستان کشاورزان زحمت زیادی می کشن لطفا پیازو صادر کنید تا کی کشاورزان باید ضرر کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۱ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
پیازبااینهمه هزینه باید حداقل ۱۵۰۰۰تومن باشه تاجوابگوی هزینه هاش باشه
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی شهبازی
۲۲:۵۱ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
پیاز اشکه کشاورز در میاره، تا عمل بیاد و به بازار باشه قیمته پیاز کیلوئی۱۰هزار تومان هم بخرن کشاورز سودی نمیکنه؟
Iran (Islamic Republic of)
میترا
۲۲:۲۲ ۱۱ آبان ۱۳۹۹
این همه قیمتا رفته بالا شما فقط پیاز گورجه میبنید .ک این همه کشاورز براش زحمت میکشه.ک واقعا حقشون هس باید گرون بشه چون زحمت زیادی میکشن براش.کشاورز باید حمایت بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
تنظیم بازار ورود کند
الان گوجه قیمت بالای دارد پس سال آینده هجوم میارن برا کاشت گوجه اونوقت قیمت میاد پایین
باید صادرات متوازن و بی موقع نباشد مثل الان که تو بازار داخل گوجه کم یاب هست ولی ۱۴ روزه دارن گوجه کال و رسیده رو صادر می کنند
لطفا پیگیری باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۲ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
هزاران تن پیاز فقط درقهدریجان اصفهان احتکارشده است تادرزمستان کیلویی 10000تومان بفروشند انگارمسئولین اقتصادی کشورخواب هستندیا خودرابه خواب زده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
لطفا اطلاعات واقعی بدهید صادرات گوجه و پیاز عامل گرانی هست پیگیری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۶ ۰۸ آبان ۱۳۹۹
لطفا اطلاعات واقعی بدهید صادرات گوجه و پیاز عامل گرانی هست پیگیری کنید
آخرین اخبار