طرز تهیه کیک تولد توت‌فرنگی خوشمزه و مجلسی

در مطلب زیر همراه ما باشید تا تمام فوت و فن‌های طرز تهیه یک کیک تولد توت‌فرنگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا تا به حال شده است بخواهید کیک تولد یکی از عزیزانتان را خودتان درخانه تهیه و با این‌کار شخص متولد را سوپرایز کنید؟ با این دستور شما می‌توانید به سادگی تنها در چند مرحله ساده یک کیک تولد توت‌فرنگی خوشمزه درست کنید.

این کیک تولد جذاب را می‌توانید به عنوان هدیه تولد به شخص متولد تقدیم و با این هدیه خلاقانه روز آن‌ها را زیباتر کنید.

در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا تمام فوت و فن‌های طرز تهیه یک کیک تولد توت‌فرنگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک تولد توت‌فرنگی

آرد یک و یک سوم پیمانه
شکر یک و یک سوم پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱۲ عدد
زرده تخم مرغ هشت عدد
اسانس توت‌فرنگی یک قاشق چای‌خوری
خامه قنادی  ۴۵۰ گرم
مینارین قنادی منجمد ۴۵۰ گرم
گلیز توت فرنگی شش قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری
پودر نارگیل به مقدار لازم
توت‌فرنگی به مقدار دلخواه
شکلات مرواریدی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کیک تولد توت‌فرنگی

برای تهیه این کیک تولد توت‌فرنگی خوشمزه می‌توانید از طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر استفاده کنید. اما اگر هم بخواهید می‌توانید یک کیک اسفنجی ساده و حرفه‌ای در فر تهیه کنید.

برای درست کردن کیک اسفنجی ابتدا باید سفیده تخم مرغ را به مدت ۱۵ دقیقه روی دور تند هم بزنید تا خوب کف کند. سپس شکر ساییده را هم کم کم اضافه کنید و بهم زنید تا مایه کیک شما سفید و براق شود. حالا آرد را روی سفیده الک کرده و آهسته و با ملایمت با مواد دیگر ترکیب کنید.

زرده تخم‌مرغ را به همراه اسانس توت‌فرنگی هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را آرام آرام با مایه اول مخلوط کنید. فر را هم روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا در فاصله آماده شدن مایه کیک گرم شود. مایه کیک را در قالب تفلون بریزید و برای ۸۰ دقیقه در فر بگذراید. بعد از بیرون آوردن قالب از فر، صبر کنید تا کیک کمی خنک شود. سپس آن را روی یک ظرف دیگر برگردانید و منتظر بمانید تا از قالب جدا شده و در ظرف سرو شما برگردد.

حالا که کیک اسفنجی شما آماده شده است برای تهیه خامه روی کیک ۴۵۰ گرم خامه قنادی سولیانو و مینارین قنادی منجمد را با همزن روی دور تند بزنید تا کاملا ویپ و یکدست شود. توجه کنید خامه‌ها را ۳۰ دقیقه قبل از مصرف از فریزر به یخچال منتقل کنید تا نرم شوند.

کیک اسفنجی را از وسط به صورت افقی دو قسمت کنید؛ سطح قسمت اول کیک را با خامه‌ای که در قیف قنادی ریخته‌اید کاملا بپوشانید و توت فرنگی‌های خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس قسمت دوم کیک را روی این مواد قرار دهید و با قیف قنادی تمام کیک را با خامه بپوشانید و در آخر با استفاده از لیسک قنادی خامه‌کشی کنید.

شش قاشق غذاخوری گلیز توت‌فرنگی را در کاسه‎‌ای بریزید و با یک قاشق غذاخوری آب حل کنید تا نرم شود، گلیز توت‌فرنگی را روی کیک خامه‌ای بریزید و کیک را بچرخانید تا کاملا از آن پوشیده شود.

دور تا دور کیک خود را با پودر نارگیل بپوشانید و روی آن را با میوه‌های دلخواه مثل توت‌فرنگی یا میوه کاکتوس خرد شده و شکلات‌های مرواریدی تزئین کنید. کیک تولد توت‌فرنگی شما آماده است، نوش جان.


منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
به به
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۹
عالی
بود