در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛

رشد جهشی قیمت مسکن با ایجاد نوسان در بازار فولاد

دبیر انجمن انبوه سازان مسکن تهران گفت: با افزایش نرخ فولاد بخش عمده‌ای از مصالح ساختمانی دچار نوسان شده اند که این خود در رشد قیمت‌ها موثر است.

رشد جهشی قیمت مسکن با ایجاد  نوسان در بازار فولادایرج رهبر دبیر انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با گلایه از افزایش چشم گیر قیمت فولاد اظهار کرد: مردم از افزایش قیمت مسکن خود به دلیل افزایش قیمت مصالح ساختمانی نگران هستند چرا که این قیمت ها در این حوزه بسیار اثر گذار خواهد بود.

او اضافه کرد: سنگ آهن ارزان در اختیار کارخانه قرار داده می شود و از سوی دیگر سوخت و انرژی ارزانی هم پرداخت می شود، بنابراین باید بخشی از نفع آن به مردم برسد اما شاهد آن هستیم که بسیاری از کارخانجات علاقه دارند که با استفاده از ارز ۲۷ تومانی تولیدات خود را با نرخ و سودهای بیشتر صادر کنند.

رهبر در پاسخ به این سوال که  سهام عدالت به چه میزان در فولاد تاثیرگذاری خواهد بود و آیا در عرضه آن  در بحث قیمت ها  می تواند موثر باشد یا خیر؟ تاکید کرد: پیش از این اعلام شده بود که نرخ فولاد از کشورهای cis تبعیت کنند و ۸۰ درصد قیمت آن مطابق با این کشورها باشد، با فشارهای که به وزیر جدید صمت وارد شد هم اکنون قیمت آن به ۷۰ درصد رسیده فولاد کرد که از نظر من این میزان قیمت هم بسیار بالا است چراکه هیچ ارتباطی  تولیدات فولاد ایران با نرخ های  کشورهای همسایه و cis ندارد.

او تاکید کرد: باید هرچه سریعتر نرخ های فولاد در بازار داخلی کنترل شود چراکه این رشد قیمتی نقش بسیار موثری در کاهش نرخ های ساخت و ساز دارد و باعث تشدید قیمت ها و ایجاد نوسان در این حوزه ها خواهد شد.


بیشتر بخوانید


براساس این گزارش در  ماه های گذشته نرخ فولاد به دلیل عرضه در بورس کالا دچار نوسان شدیدی شده است این در حالی است که  در کشور حدود ۳۰ میلیون تن تولید فولاد و نزدیک به ۱۰ میلیون تن هم صادرات داریم و تولید فولاد در کشور نه تحت تأثیر تحریم هاست و نه ارزبری زیادی دارد. در این شرایط مردم انتظار قیمت پایین فولاد را دارند و در این راستا قیمت فولاد به خصوص از خرداد به بعد، قیمت‌های قابل قبولی نداشته است.

پیش از این اسماعیلی معاون وزیر صمت درباره قیمت فولاد گفته بود: باید دید شمش، میلگرد و ورق را با چه قیمتی می خواهیم به دست مردم برسانیم. در کشور ۱۰ میلیون تن فولاد  صادر می شود و بعد می‌خواهیم میلگرد را با ۱۵ هزار تومان به دست مردم بدهیم بنابراین ما باید به دنبال ساز و کارها باشیم ، قیمت پایه را منصفانه باید لحاظ کرد و در رقابت عادلانه ، کالا با قیمت منصفانه به دست مردم برسد.
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۲۵ دی ۱۳۹۹
قیمت الان خوبه گران نیست مردم باید خودشون رو به قیمت فولاد برسونن نه اینکه فولاد خودش رو به مردم برسونه..سنگ اهن مفت گاز مفت اما فروش با قیمت روز دلار چقدر خوب هم منصفانه هست هم از تولید حمایت شده هم مردم پولشون میرسه بخرن ..به قیمت خونه نگاه کنید چقدر پائن هست اینها همه از خیر و برکت فولاد هست الی برکت الله
آخرین اخبار