در گزارش زیر طرز تهیه کباب زردک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب زردک آشنا کنیم.

مواد لازم:

گوشت چرخ شده گوسفندی: ۲۵۰ گرم
زردک متوسط: ۴ عدد
آرد نخودچی: به مقدار لازم
پیاز کوچک رنده ریز شده: ۱عدد
شیره خرما یا انگور: به مقدار لازم
سرکه انگور طبیعی: به مقدار لازم
آب: یک چهارم لیوان
نمک دریا، زردچوبه، زعفران: به مقدار لازم
روغن ارده کنجد یا دنبه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید

دستور پخت
ابتدا گوشت چرخ شده را همراه کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط اضافه کرده و مالش دهید تا مایه کباب سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده و درون روغن ارده کنجد یا دنبه سرخ کنید.
برای درست کردن شهد کباب، شیره خرما یا انگور را با سرکه و آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا حل شود.
سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
بعد از آن کباب‌های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کباب‌ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت ۳۰ الی۴۰ دقیقه قرار داده تا شهد به خود کباب‌ها برود.
سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
صادق صادقی
۱۹:۱۶ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
به درد نخر
آخرین اخبار