در سفر دوم رئیس جمهور به خراسان جنوبی

هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به خراسان جنوبی اختصاص یافت

منصوری گفت: در دور دوم سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و بانوان به این استان اختصاص یافت.

آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، گفت: دولت باید بیش از پیش کمر همت ببندد تا مشکلات و معضلات جامعه را رفع کند.

او افزود: از صفر تا صد باید در دولت، نیرو‌های انقلابی با تلاش انقلابی کار کنند و خداوند ما را پرتگاه‌های زیادی نجات داده است و با تمام مشکلات، به جهان این پیام را دادیم که ما ایستاده ایم.

آیت الله عبادی عنوان کرد: هم نیرو‌های مزدور درونی و هم خارجی، فتنه‌های زیادی را ایجاد کردند، اما شکست خوردند و ما خدا را برای نجاتمان شکر می‌کنیم و می‌دانیم که آینده روشن است.

تحقق ۴۶ درصدی اعتبارات عمرانی دور اول سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی

منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور نیز در این جلسه گفت: دو مقدمه قبل از سفر به استان طی شد که یکی جلسه با شخصیت‌های موثر استانی بوده و دیگری جلسه با فعالان اقتصادی بوده که در خصوص فرصت‌های سرمایه گذاری استان برگزار شده است.

او افزود: در دور اول سفر‌های استانی و در سرفصل عمرانی ۵ هزار و ۸۶۴ میلیارد تومان مصوبه داشته ایم که باید تا پایان ۱۴۰۳ محقق شود و بیش از ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد تومان پرداخت شده است که ۴۶ درصد میزان پرداخت بوده است.

منصوری اظهار کرد: ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه اقتصادی مصوب شده که ۲ هزار و ۳۴۰ میلیارد تومان محقق شده که ۵۸ درصد، میزان پرداخت است. همچنین در یک سال گذشته بیش از ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار وارد خراسان جنوبی شده است که مربوط به دور اول سفر‌های رئیس جمهور است.

معاون اجرایی رئیس جمهور عنوان کرد: قرار نبود اعتبار جدیدی تعریف شود، اما با دستور رئیس جمهور، مقرر شده است که هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی علاوه بر تعهدات قبلی برای طرح‌های استان تعریف شود.

او افزود: ۲۰۰ میلیارد تومان در حوزه فرهنگی و ۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه بانوان و خانواده هزینه خواهد شد؛ ۳۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای سرمایه گذاری در خراسان جنوبی تعریف شده است که فعالیت‌ها در اسرع وقت آغاز می‌شود.

منصوری تصریح کرد: برای بازارچه‌های مرزی نیز مقرر شده است تا اعتباراتی اختصاص یابد و در حوزه جهاد کشاورزی نیز در حوزه قرنطینه نباتی، موافقت‌هایی حاصل شده است و می‌تواند به صادرات کشاورزی کمک کند.

معاون اجرایی رئیس جمهور بیان کرد: مطالبه مهم و قدیمی استان بحث راه آهن است که جلسات زیادی در این حوزه برگزار شده و اذن رهبری، از محل تهاتر نفت این طرح با جدیت دنبال می‌شود و صریحا می‌گوییم که مشکلات مالی این موضوع حل شده است.

او گفت: واریز سود عوائد حاصل از صادرات فرآورده‌های نفتی و ادامه این موضوع از موضوعات در دست پیگیری است.

منصوری عنوان کرد: دستور داده شده است تا در وزارت راه و شهرسازی، مباحث مربوط به دوبانده سازی جاده‌های استان بررسی شود و در وزارت بهداشت نیز بررسی سهمیه‌های استان در حوزه پزشک متخصص مورد توجه است.

قناعت استاندار خراسان جنوبی نیز گفت: خواستار این هستیم که علاوه بر ماشین‌های راهسازی، مجوز ورود کامیون‌های کشنده و اتوبوس نیز داده شود.

راه آهن و جاده، دو خواسته مهم مردمان خراسان جنوبی

نخعی نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان با تشکر از رئیس جمهور بابت حضور در خراسان جنوبی گفت: اقدام مبارکی امروز رقم خورد که رئیس جمهور در جمع مردم شهرستان‌های مرزی نهبندان و سربیشه حاضر شدند.

او افزود: این موضوع در کنار دیپلماسی منطقه‌ای کشور بسیار مهم است و اینکه دولتمردان کار‌ها را به تحریم‌ها گره نزده اند و کشور معطل نمانده است، جای تشکر دارد.

نخعی عنوان کرد: امروز دولت و مجلس در کنار هم هستند و از این همدلی اتفاقات خوبی حاصل شده است.


بیشتر بخوانید


نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از اولین استان‌های سفر دور اول بوده است، اظهار کرد: در آن سفر بسیاری از موضوعات دیده نشد و خواستارم که در این سفر علاوه بر دستور برای پیگیری موضوعات گذشته، مصوبات جدیدی هم برای استان رقم بخورد.

او ادامه داد: تکمیل زیرساخت‌ها همچنان دغدغه و مطالبه مردم خراسان جنوبی در بخش‌های مختلف است که راه آهن و اتصال ریلی از جمله آن‌ها است.

نخعی تصریح کرد: جاده دیگر مطالبه مردم است، اما اعتبارات قطره چکانی، نتیجه درستی را حاصل نخواهد کرد و باید به مسئله آب هم بسیار پرداخته شود.

نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان عنوان کرد: استان در حوزه فرآورده‌های نفتی ضعیف است و باید طرح‌های حوزه انرژی صورت گیرد و خواهش داریم تا وزارت نفت کشیده شدن خط لوله یازدهم را انجام دهد.

او گفت: خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی از کرمان به خراسان جنوبی و خراسان رضوی مصوبه جدیدی در هفته‌های گذشته داشته است که کاری از پیش نخواهد برد و می‌خواهیم تا از سایر منابع، اعتبارات تزریق شود.

نخعی با تشکر از دستور رئیس جمهور مبنی بر پرداخت یک مرحله از عواید سوخت مرزنشینان به استان گفت: انتظار داریم تا سایر طرح‌ها هم در استان اجرایی شود تا مردم از آن بهره‌مند شوند.

بانوان سهمیه آرد و حمایت از صنایع دستی را می‌خواهند

خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور نیز گفت: بانوان در بحث سلامت و ورزش مطالباتی دارند که باید با تأمین ورزشگاه و پارک‌های بانوان این مسائل حل شوند.

او افزود: در این سفر از ۳ روستا بازدید شد، اما مسئله کم آبی سبب شده است که بانوان و خانواده‌ها به فروش دام‌ها دست بزنند و به صنایع دستی روی بیاورند.

خزعلی اظهار کرد: پزشکان حوزه بانوان نیز نیاز بانوان است و برای خانم‌های روستایی که پخت نان دارند، نیازمند سهمیه آرد هستیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به ثبت جهانی توبافی در خراشاد گفت: باید از چنین طرح‌هایی حمایت شود تا هم بانوان توانمند شوند و هم اقتصاد رشد کند.

ایجاد بیش از ۱۰ هزار شغل در خراسان جنوبی

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه گفت: توسعه عوامل پروازی در فرودگاه طبس بسیار خوشحال کننده بود و همچنین محور‌های ارتباطی طبس پیشرفت کرده است.

او افزود: تعهدی که وزارت کار در حوزه اشتغال دارد این است ۱۱ هزار و ۳۰ نفر شاغل شوند و تاکنون ۱۰ هزار و ۷۷۹ فرصت شغلی در استان ثبت شده و راستی آزمایی شده است.

مرتضوی عنوان کرد: از محل تبصره‌های ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه هم بالغ بر هزار میلیارد تومان به طرح‌های خرد و کلان استان از ابتدای امسال اعتبار تزریق شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: برنامه ریزی شده است که حدود صندوق‌های اجتماعی ۱۰ هزار شغل ایجاد کنند و تسهیلات بانکی نیز پرداخت شده است و طرح‌های در حال بررسی ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد.

او گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای ۱۹ مرکز را راه اندازی کرده است و اقدامات مثمر دیگری نیز آغاز شده است.

مرتضوی در خصوص بیمارستان میلاد بیرجند که به صورت پیمانکاری اداره می‌شود بیان کرد: می‌خواهیم این بیمارستان به صورت ملکی اداره شود تا کارگران از آن بهره‌مند شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار