
به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر فروزان صالحي، كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بهتر است افراد به جاي كم خوردن، صحيح خوردن را آموزش ببينند و افراد نياز به سه وعده غذايي (صبحانه، ناهار و شام) و دو ميان وعده (بين صبحانه و ناهار و بين ناهار و شام) دارند. لازم نيست اين وعده ها حذف شود بلكه بايد در اين وعده ها از مواد غذايي مناسب استفاده شود تا همان طور كه مواد مغذي مورد نياز مثل پروتئين و ويتامين ها به بدن مي رسد، بدن بيش از حد انرژي دريافت نكند.
دكتر صالحي با بيان اين كه براي سلامتي بايد از همه گروه هاي غذايي به اندازه كافي مصرف كرد افزود: افراد حتماً بايد از گروه سبزيجات استفاده كنند و شير و لبنيات مثل كره ماست و پنير را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
وي افزود: از دو جنبه مي توان سالم بودن مواد غذايي را مورد بررسي قرار داد، مواد غذايي بايد به دور از ميكروب و آلودگي ها بوده و اگر به صورت بسته بندي هستند مانند كيك و شير بايد در هنگام خريد به پروانه ساخت، تاريخ توليد و انقضا آن ها توجه كرد و اگر بسته بندي نيست مثل ميوه و سبزي بايد توجه كنند كه ضد عفوني شده باشند.
به گفته اين كارشناس تغذيه، انجام فعاليت بدني و ورزش هايي مثل دويدن، دوچرخه سواري، شنا و همچنين خوردن غذاها به اندازه كافي، باعث مي شود كه افراد هميشه سالم و تندرست باشند.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه درباره عادت پرخوري گفت: به خوردن بيش از حد غذا در يك وعده غذايي و يا در طول يك روز، پرخوري گفته مي شود بعضي اوقات كودكان به دليل استرسي كه دارند بيشتر از نياز بدنشان غذا خورده و خودشان متوجه اين موضوع نمي شوند و اگر به صورت يك عادت در بيايد خطرناك است و در نهايت منجر به چاقي مي شود.
وي تاكيد كرد: مواد غذايي چرب، شور و شيرين به سلامتي ضرر مي زند و مصرف بعضي از مواد غذايي مانند انواع تنقلات تنها شكم را پر كرده و عملاً نيازهاي غذايي ما را برآورده نمي كنند./ح