از نظر طب سنتی ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است و با توجه به اینکه زود هضم است اما باید در مصرف آن اعتدال رعایت شود.

دکتر ابراهیم خادم مسول کلینیک تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: در طب سنتی برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و غذاییت آن شبیه گوشت دانسته شده و طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سرد است.

 

وی گفت: زرده تخم مرغ عسلی که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته است و غامکان انتقال بیماری هایی نظیر سالونلا در آن از بین رفته در طب سنتی از جمله غذاهای صالح و پر انرژی و زود هضم شمرده شده و استفاده از آن در کودکان در حال رشد توصیه می شود

 

خادم تصریح کرد: تخم اردک و مرغابی غلیظ و دیر هضم بوده و استفاده طولانی از آن توصیه نمی شود و غذاییت آن از تخم مرغ کمتر است البته داید در مصرف آن اعتدال رعایت شود./ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار