آنژين صدري چيست ؟

با بيماري آنژين صدري، علايم ، نشانه ها و راههاي تشخيص آن و به نكات ديگري در رابطه با اين بيماري آشنا شويد.

دكتر داوود كاظمي صالح، داراي رتبه ممتاز بورد تخصصي قلب، عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار كرد: آنژين صدري بر اثر تصلب شراين پا آترو اسكلروزيس ايجاد مي شود و شروع اين پيامد به طور معمول از دوران كودكي بوده كه هر كس ممكن است درجاتي از اين حالت را در سنين ميانسالي داشته باشد اما برخي عوامل مي توانند روند پيشرفت آن را تسريع نمايند.
وي گفت: آنژين صدري احساس درد و ناراحتي است كه به طور معمول در قفسه سينه يا پشت جناق سينه احساس مي شود و اين درد زماني آغاز مي شود كه خون رساني به عضله قلب كمتر از ميزان مورد نياز آن است و در نتيجه اكسيژن و مواد غذايي كافي به عضله قلب نمي رسد.
كاظمي صالح تصريح كرد: احساس درد و ناراحتي اغلب در حين فعاليت يا هيجانات روحي، يعني زماني كه ضربان قلب و فشار خون افزايش مي يابد و عضله قلب نياز به اكسيژن بيشتري دارد عارض مي شود.
اين متحصص قلب و عروق افزود: دردهاي آنژين صدري به طور معمول چند دقيقه (يك تا پنج دقيقه) طول كشيده، ممكن است به صورت احساس سنگيني ، فشار و يا سوزش بيان شود و محل آن به طور معمول در پشت جناغ است و گاهي به دست ها، گردن، پشت و يا فك تحتاني نيز انتشار پيدا مي كند و پاره اي از اوقات ممكن است باعث احساس خواب رفتگي در شانه ، بازو، مچ شود.
اين متحصص قلب و عروق متذكر شد: به طور معمول پزشك قادر است با توضيحاتي كه فرد راجع به ناراحتي خود مي دهد آنژين صدري را تشخيص دهد در اين موارد ممكن است معاينه قلبي و يا حتي نوار قلب كه در حالت استراحت گرفته شده كاملا طبيعي باشد؛ در نتيجه پزشك ممكن است انجام تست و ورزش را به شما توصيه كند زيرا در حالت ورزش و فعاليت نياز  عضله قلب به اكسيژن افزايش پيدا مي كند و در صورتي كه تنگي در عروق كرونر وجود داشته باشد ممكن است تغييراتي در نوار قلبي فرد ايجاد شود.
وي افزود: يكي از روشهاي جديد بررسي عروق قلب به نام سي تي اسكن با تزريق ماده حاجب داخل رگ بيمار است كه به نام سي تي آنژيوگرافي است و گاهي ممكن است پزشكان براساس معاينات و آزمايش هاي انجام شده تصميم به انجام آنژيوگرافي عروق بگيرند.
كاظمي صالح تاكيد كرد: استفاده از روشهاي تشخيصي براي اين بيماري بنا به صلاحديد و نظر پزشك انجام خواهد شد.
اين متخصص قلب و عروق به راههاي درمان آنژين صدري اشاره كرد و گفت: درمان با داروها به تجويز و صلاحديد پزشك و گاهي علي رغم مصرف انواع مختلف داروهاي ضد آنژين صدري با مقادير كافي، درد سينه و ناراحتي فرد ادامه پيدا مي كند كه پس از انجام آنژيوگرافي عروق كرونر تصميم هاي جدي در مورد انجام عمل جراحي پيوند عروق كرونر و يا آنژيوپلاستي عروق كرونر گرفته شود./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran, Islamic Republic of
مهسا
۱۴:۰۱ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۲
خیلی خوب و کمک کننده بود