 
    
    
فاطمه احمدی،  کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  عنوان کرد: جعفری در خانواده سبزیجات برگ سبز جای می گیرد و  از منابع خوب  ویتامین C   است.
وی با بیان این مطلب افزود:  به طوری که عادت به خوردن آن یکی  از اقدام هایی است که به حفظ بافت پروتئینی  پوست کمک می کند.
 وی اظهار کرد: این سبزی از منابع منیزیم نیز است و ویتامین K  در میان برگ های آن در مقادیر فراوان یافت می شود.
 بخصوص اگر این سبزی به رنگ تیره نیز باشد.
احمدی در ادامه گفت:  منیزیم در متابولسیم انرژی دخالت دارد و جزء  اجزای ساختمانی استخوان ها و  دندان هاست و ویتامین K  در فرایند انعقاد خون  دخیل بوده است و در حفظ استحکام استخوان نقش موثری دارد.
 وی خاطر نشان کرد: هر لیوان جعفری خام یک واحد سبزی محسوب می شود و دارای 25 کیلو کالری انرژی است پس حساب بر اینکه سبزیجات کالری ندارند نباید در مصرف آن زیاده روی کرد بلکه باید در حد اعتدال نگه داشت./ح