
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ روزنامه القدس العربي چاپ لندن در سرمقاله امروز خود با عنوان «اسرائيل براي حمله به ايران آماده مي شود» نوشت: اسرائيل کم کم براي حمله به تاسيسات هسته اي و چه بسا زيرساخت هاي ايران و تخريب آن ها آماده مي شود؛ زيرا دو روز پيش گزارش هاي راهبردي ميزان تلفات را در اسرائيل درصورت بروز اين جنگ حدود سيصد نفر اعلام کردند.
امروز نيز ايهود باراک وزير جنگ اسرائيل يک تهديد جديد را مطرح و تاکيد مي کند سال کنوني ميلادي سال مقابله با برنامه هسته اي ايران است.
شايد افراد زيادي معتقد باشند که تهديدات بي وقفه اسرائيل که يک بار از زبان نخست وزير و بار ديگر از زبان وزير جنگ آن بيان مي شوند، نوعي جنگ رواني به منظور ايجاد وحشت و مجبور کردن ايران به دادن امتيازهاي مدنظر و صرف نظر کردن آنان از فعاليت هاي صلح آميز هسته اي ايران باشد؛ به ويژه اينکه مذاکرات ايران با کشورهاي غربي تا چند روز ديگر آغاز خواهد شد.
ما اين تئوري جنگ رواني را بعيد نمي دانيم اما آشکار است که اسرائيلي ها همزمان در مورد ايران و کل منطقه نيت بد دارند.
از اين روي زماني که باراک اثربخشي تحريم هاي اقتصادي و ديپلماتيک آمريکا و اروپا را برضد ايران بعيد مي داند و اسرائيل مي گويد از تصميمات مربوط به حاکميتش مانند حمله به ايران، حتي به خاطر نزديک ترين دوستانش، صرفنظر نخواهد کرد، بايد منتظر حمله به ايران پيش از پايان سال کنوني ميلادي باشيم.
تهديداتي که باراک در گفتگو با خبرنگاران نظامي اسرائيل آن ها را مطرح کرد، تنها خطاب به ايران نبود بلکه حزب الله لبنان را نيز شامل شد؛ زيرا او گفت هر موشکي که اين حزب به سمت شهرهاي اسرائيل شليک کند، با تخريب کامل زيرساخت هاي لبنان مواجه خواهد شد.
حزب الله که در سال دو هزار و شش بيش از سي و چهار روز در برابر اسرائيل مقاومت و به ارتش آن شکستي بزرگ تحميل کرد، با چنين تهديدهايي از پاي درنخواهد آمد؛ زيرا سيد حسن نصرالله رهبر اين حزب همان اوايل گفت درصورت حمله اسرائيل به ايران، تمام موشک هاي خود را (برخي تعداد اين موشک ها را پنجاه هزار فروند تخمين مي زنند) به سمت حيفا، تل آويو و ديگر اهداف شليک خواهد کرد.
باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا يک ماه پيش زماني که بنيامين نتانياهو در واشنگتن بود، به او درباره ادامه تهديد به حمله به ايران هشدار داد؛ زيرا اين موضوع پيامدهايي منفي براي اقتصاد جهاني و به ويژه بهاي نفت به دنبال خواهد داشت و بي اعتنايي به اين هشدار نه تنها اهانت به رئيس جمهور آمريکا بلکه فرستادن اين پيام است که روند آماده شدن اسرائيل براي جنگ ادامه دارد و متوقف نشده و اين در حالي است که چنين تهديداتي توسط خطرناک ترين فرد در اسرائيل مطرح مي شود.
فردي که در راس نهاد نظامي اسرائيل قرار دارد و زمان دقيق هرگونه حمله احتمالي و تعداد نيروهاي لازم براي انجام آن را مي داند. اسرائيل با آتش بازي مي کند، طبل جنگ را با قدرت به صدا در مي آورد و امنيت و ثبات جهان را تهديد مي کند.
گونتر گراس نويسنده آلماني اشتباه نکرد زماني که از اين شگفت زده شد که اسرائيل داراي سلاح هسته اي، ايران را که کشوري بدون سلاح هسته اي است ، تهديد مي کند و خواهان بازرسي يکسان بين المللي از تاسيسات هسته اي دو کشور است.
تعداد زيادي از کارشناسان معتقدند جنگي که اسرائيل خواهان شعله ور کردن آن است، شوخي بردار نخواهد بود؛ زيرا به نابودي تدريجي آن منجر خواهد شد./ق2