وزير دادگستري گفت: آثار سوء بهداشتي كه در قاچاق كالا و مواد غذايي وجود دارد "تروريسم زيستي" است و بر اساس دستور مجلس، وزرات اطلاعات مكلف به مقابله با اين تروريسم شده است.

به گزارش خبرنگار قضايي باشگاه خبرنگاران، مرتضي بختياري در همايش مبارزه با قاچاق كالا و ارز با بيان اينكه از مضرات قاچاق كالا، كاهش يافتن انگيزه سرمايه گذاري است؛ اظهار داشت: حمايت از توليدات داخلي يكي از راه هاي مبارزه با قاچاق كالا است و براي جلوگيري از اين جرم بايد از توليد ملي پشتيباني كرد.

بختياري افزود: منابع درآمدي نامشروع كه منشأ آن قاچاق است، پولشويي و ثروت هاي بادآورده هستند و موجب كاهش انگيزه كار در بين توليد كنندگان و جوانان مي شود ضمن اينكه از آثار زيان وار اجتماعي و فرهنگي قاچاق كالا گسترش فرهنگ قانون گريزي است كه براي جامعه بسيار خطرناك است لذا با محور قرار دادن قانون بايد با قاچاق كالا مبارزه كرد زيرا قانون شكني يكي از مهمترين ابزارهاي قاچاق كالا است.

وي با بيان اينكه مرزها مكان مبارزه با جرم قاچاق نيستند؛ تصريح كرد: كالاهاي قاچاق را بايد در عرصه توزيع و فروش تعقيب كرد زيرا آثار زيانبار قاچاق، كاهش ميزان اشتغال به مولد و توليد داخلي و نابودي توان رقابت داخلي است چرا كه وقتي جنس مشابه جنس داخلي با يك دوم يا يك سوم قيمت به بازار عرضه مي شود ديگر راهي براي رقابت باقي نمي ماند و از سوي ديگر كاهش درآمد دولت نيز يكي ديگر از زيان هاي قاچاق كالا است.

وزير دادگستري گفت: افزايش آلودگي در بدنه نظام يكي از مهمترين آثار زيانبار قاچاق كالا است و همچنين تضعيف فرهنگ كار نيز از آثار زيانبار اجتماعي و فرهنگي اين جرم است.

بختياري خاطرنشان کرد: بحث تروريسم زيستي ناشي از آثار سوء بهداشتي كه در قاچاق مواد غذايي وجود دارد يك معضل است كه وزارت اطلاعات بر اساس دستور مجلس براي مقابله با اين نوع تروريسم، موظف شده تا كارگروه هايي را در اين امر تشكيل دهد./
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار