به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد کارشناس بهبود تغذيه دانشگاه علوم پزشکي
خراسان شمالي با بيان اين مطلب گفت : گوجه سبز ميوه نارس نوعي آلو است که
مصرف آن در فصل بهار بسيار رواج دارد و لذت بخش است ولي به دليل داشتن
ويتامينc براي مبتلايان به روماتيسم و نقرس بايد به طور متعادل مصرف شود.
نسرين عليزاده افزود: مصرف اين ميوه اسيدي براي افرادي که ميزان اسيد معده آن ها بالاست، مناسب نيست و خوردن آن به همراه نمک مي تواند به کاهش اسيديته ميوه کمک کند.
وي
خاطر نشان کرد : طبع گوجه سبز سرد است و زياده روي در مصرف آن براي کساني
که سرد مزاج هستند مي تواند مشکل ساز شود و با وجود خاصيت مسهل بودن و کمک
به عمل گوارش غذا، اين ميوه نارس در افرادي که معده حساسی دارند و به ويژه
کودکان منجر به سوء هاضمه مي شود.
وي تاکيد کرد : اين ميوه به دليل سم پاشي شدن بسيار آلوده است ضمن اين که امکان جذب آلودگي هاي محيطي به آن نيز وجود دارد و بايد همانند سبزي ها و ميوه هاي ديگر قبل از مصرف به خوبي آن را شستشو داد./س