با توسعه و ساخت فضاهای استاندارد و انبارهای مکانیزه ، نگهداری گندم در استان استاندارد تر شد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران   گرگان ؛ سیاوش حسین پور مدیرکل غله استان در حاشیه بازدید از مراکز خرید در سطح استان گفت : در سال گذشته به دلیل پیش بینی برداشت حدود یک میلیون تن گندم در استان احتمال آن می رفت تا با کمبود مراکز ذخیره سازی گندم رو به رو شویم اما در سال جاری با ساخت و توسعه سیلوهای فلزی و انبارهای مکانیزه توسط بخش دولتی و خصوصی ، ظرفیتی مناسب برای نگهداری استاندارد گندم در استان فراهم شده است.

حسین پور اظهارداشت: این مساله موجب شده است که عملیات تخلیه و بارگیری مکانیزه انجام و امكان ذخيره سازي واريته هاي مختلف گندم به صورت جداگانه در مراکز ذخیره سازی در اقصی نقاط استان به وجود آید .

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان درپایان خاطرنشان کرد : در حال حاضر سیلوها و انبارهای مکانیزه موجود و به بهره برداری رسیده توسط بخش دولتی و خصوصی توانایی و قابلیت ذخیره سازی گندم برداشت شده از سطح مزارع استان گلستان در فصل خرید سال زراعی جاری را دارند ، همچنین توسعه نهضت سیلوسازی در استان توسط بخش خصوصی با حمایت های همه جانبه دولت محترم و با دقت نظر خاصی در حال پیشرفت است ./س

برچسب ها: گندم ، خرید ، گلستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.