گرایش به مصرف مواد مخدر در بانوان بیشتر از آقایان شد .

فرماندار نوشهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران  با اشاره به اینکه مصرف مواد مخدر در بانوان جامعه افزایش یافت گفت : با برگزاری دوره های آموزشی برای خانواده ها و برپایی نمایشگاهها و افزایش آگاهی و یاد آوری آثار مخرب و کشنده مواد مخدر به ویژه نوع صنعتی آن می توان تعداد معتادان را در جامعه کاهش داد .

قمی اویلی افزود : افزایش مصرف این مواد در بانوان به عنوان یک ماده لاغر کننده موجب تمایل بیشتر بانوان جامعه شده است که توجیه علمی ندارد و توطئه های دیگر دشمنان به شمار می آید.

وی تصریح کرد دختران معتاد امروز که مادران فردای جامعه هستند نمی توانند فرزندان سالم به دنیا بیاورند و تربیت کنند و این موجب کاهش فعالیت های علمی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی می شود و جامعه را از پیشرفت همه زمینه ها باز می دارد ./س

برچسب ها: مواد مخدر ، مصرف ، بانوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.