
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد اين مرجع تقليد در جمع مسئولان ادارات بهزيستي استان خراسان رضوي در محل آسايشگاه معلولان شهيد فياضبخش مشهد، اظهار کرد: يكي از بهترين خدماتي كه ميتوان براي آخرت ذخيره كرد، خدمت به مردم است كه اگر اين خدمت به افراد ناتوان و معلول ارائه شود، ثوابي دوچندان خواهد داشت.
آيتا... مكارم شيرازي افزود: امروز خيّران بسياري هستند كه در دوران حيات خود يك سوم از اموالشان را پس از مرگ براي انجام امور خيريه اختصاص ميدهند كه معلوم نيست پس از فوت به وصيت اين افراد عمل شود يا نه، پس چه خوب است كه در زمان زندگي، اين امر توسط خود فرد صورت پذيرد.
وی با اشاره به خدماتی که در آسایشگاه فیاض بخش به معلولات ارائه می شود تصریح کرد: این خدمات، بايد به درستي اطلاعرساني شود تا مردم از آن آگاهي يابند و در انجام امور خيريه مشاركت كنند.
آيتا... مكارم شيرازي توجه به مسائل مذهبي را در اين مجموعه بسيار مهم دانست و ادامه داد: جدا از مسائل اخروي، ياد خدا و انجام امور ديني، باعث آرامش و شادي روح انسان در اين دنيا ميشود و به دليل خلوص نيتي كه در مددجويان وجود دارد، اين افراد ميتوانند مراتب عرفاني را به سرعت سپري كنند و به درجات برتر معنوي برسند.
وي در پايان تاكيد كرد: من همواره پشتيبان بهزيستي خواهم بود و بدون رودربايستي و شفاف مشكلات و كمبودهاي اين نهاد را از مسئولان مطالبه خواهم كرد.
مديركل بهزيستي استان نيز در اين بازديد گفت: طي سال90 در مجموع 31ميليارد تومان از سوي افراد خيّر به بهزيستي استان كمك شد كه اميدواريم با كمك بيشتر اين افراد، اين مقدار در سال جاري افزايش يابد.
تهمينه شكيب خاطرنشان كرد: بهزيستي نهادي مردمي است و بخش زيادي از بودجه اين نهاد از سوي خيّران تامين ميشود.
وي افزود: در خراسان رضوي بيش از 2هزار و 800مركز مردمي و غيردولتي مشغول ارائه خدمات به مددجويان هستند كه از اين نظر مقام اول را در كشور دارا هستيم و اميدواريم اين تعداد روزبهروز افزايش يابد.
گفتني است؛ آيتا... مكارم شيرازي در بازديد از بخشهاي مختلف آسايشگاه فياضبخش، از نزديك در جريان نحوه نگهداري معلولان، قرار گرفت. /س