
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، محمديان با اشاره به اختصاص دو هزار و 40 ميليارد ريال تسهيلات با بهره بانكي هفت درصد، افزود: ميزان اعتباراختصاص یافته به استان با افزايش چشمگيري روبرو بوده كه با اعتبارات هفت سال گذشته برابري مي كند.
وي با بيان اينکه براي شهرستان بستان آباد اجراي چندين طرح بزرگ در سال جاري پيش بيني شده است ادامه داد: در صورت جذب کامل اعتبار تخصیصی قبلی به شهرستان بستان آباد اعتبار شهرستان تا مبلغ 200 میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.
محمديان اظهاركرد: براي كمك به واحدهاي توليدي و صنايعي كه ميزان مصرف آب آنها زير دو هزار مترمكعب است، نياز به استعلام نيست و طبق توافقي كه در استان انجام شده مي توانند مستقل و با استعلام شهرستاني عمل كنند.
وي از اجراي چند طرح بزرگ از جمله واحد 10 هزار راسي بز شيري و توليد سبزي هاي منجمد و گياهان دارويي در بستان آباد خبر داد و گفت: براي تسريع در سرمايه گذاري و ايجاد اشتغال، كارگروه شهرستانها مي توانند مستقل عمل كرده و تصميم هاي خود را عملي كنند./ع