دولت سوريه از يک هفته پيش عزم خود را کاملا جزم کرده تا با تدارک عملياتهاي گسترده برخي از مناطقي را که در استان حلب در جنوب اين کشور به دست مخالفان مسلح رژيم افتاده است، پس گيرد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين هوا ؛ در روزهاي اخير به علت حمايت احتمالي برخي از کشورهاي منطقه از مخالفان سوريه،  درگيريهاي مسلحانه ميان نيروهاي دولتي و مخالفان دولتي در استان حلب تشديد شده است.

براساس اين گزارش ، منابع دولتي سوريه تاکيد مي کنند که به زودي مواضع مخالفان را در هم خواهند شکست و کنترل تمام شهرهايي را که به دست تروريست ها افتاده ، پس خواهند گرفت.

دولت بشار اسد رئيس جمهور سوريه شنبه گذشته ، گسترده ترين تهاجم خود را به شهر حلب آغاز کرد . مقامات دمشق تاکيد کرده اند که نبرد با شورشيان مسلح در اين منطقه تا پاکسازي کل منطقه از تمام عناصر تروريست ادامه خواهد داشت.

بنا به اعلام برخي منابع، روز دوشنبه ارتش سوريه موفق شد کنترل محله صلاح الدين را که پرجمعيت ترين محله حلب محسوب مي شود، از دست شورشيان خارج کند. حلب يکي از پايگاههاي اصلي ارتش معارضان سوريه به شمار مي رود .

ارتش کنترل بخشي از محله صلاح الدين را از دست شورشيان خارج کرده است و همچنان به حملات خود ادامه مي دهد . با اين وجود رئيس شوراي نظامي شورشيان حلب اين خبر را بي اساس دانست و تاکيد کرد تهاجم ارتش دفع شده است و نيروهاي دولتي حتي يک متر هم نتوانسته اند در صلاح الدين پيشروي کنند.

برچسب ها: سوریه ، تروریست ، اسد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار