
جوادی از دیگر برنامه های این اردوهای جهادی را تأسیس کانون های روستایی ذکر کرد که از محورهای اصلی این طرح محسوب می شود که براساس نیاز سنجی و اولویت بندی برنامه ریزی در حال اجراست.
معاون دانشجویی و جوانان خاطر نشان کرد: جوانان پس از ورود به روستاها و مناطق آسیب پذیر ابتدا اقدام به اعتماد سازی و فرهنگ سازی می نمایند سپس با نوآوری و ابتکار عمل شروع به برگزاری دوره های آموزشی و ارائه خدمات می کنند.
جوادی تأسیس کتابخانه به همراه اقلام فرهنگی و همچنین مرمت مسجد و مدرسه روستا و پاکسازی اماکن عمومی را از جمله خدمات عمرانی، فرهنگی و زیست محیطی این اردوها عنوان کرد و افزود: با انتخاب آسیب پذیرترین مناطق و نیازسنجی مناسب، خدمات ارائه شده اثربخش تر است.
وی در پایان یادآور شد که ما امیدواریم با ارائه پیشنهادها و رهنمودهای ارزشمند اعضای جمعیت هلال احمر شاهد ارتقاء و پیشبرد رویکرد مذکور باشیم.
گفتنی است: این اردوهای جهادی در پایان ماه مبارک رمضان به اتمام می رسد.
لازم به یادآوری می باشد که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از ابتدای تابستان با برپایی اردوهای نشاط و پویای برای سنین مختلف و نیز برگزاری اردوهای آموزشی برای پیشاهنگان تابستان پرباری را برای کودکان نوجوانان و جوانان رقم زده است./ل