به گزارش
حوزه سياست خارجي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه؛ حسن قشقاوی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای تیم هفت نفره هلال احمر جمهوری اسلامی ایران كه در لیبی ربوده شده اند، افرادی هستند كه در زمان حیات معمر قذافی در شهر بِنغازی حضور داشتند و پنج محموله كمك از جمله بیمارستان صحرایی و نیز 40 تن دارو را از طریق هلال احمر در اختیار انقلابیون لیبی قرار دادهاند.
وی ربایش این افراد را اقدامی خلاف اخلاق انسانی و عربی دانست و افزود: در سفری كه چند روز پیش به لیبی داشتم، با دبیركل هلال احمر، رئیس كمیته امنیت ملی لیبی، قائم مقام وزیر كشور و وزیر امور خارجه این كشور دیدار داشتم و آنها پذیرفتند این موضوع خلاف اصول جوانمردی است.
معاون كنسولی وزیر امور خارجه ابراز امیدواری كرد بعد یا قبل از زمان سفر وزیر خارجه لیبی به تهران برای شركت در اجلاس غیرمتعهدها، خبرهای خوشی درباره آزاد شدن هفت ایرانی منتشر شود.
قشقاوی گفت: نماینده هلال احمر لیبی نیز تمام سخنان هیات ایرانی را تایید كرد و امیدواریم مذاكرات به نتیجه خوبی برسد و شاهد آزادی هر چه سریعتر این افراد باشیم.
انتهاي پيام/ش3