تیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناطق زلزله زده شمال غرب کشور اعزام شدند .


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، این تیم شامل سه پزشک و دو پرستار به همراه تجهیزات پزشکی ، درمانی ، دارو و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس با مشارکت هلال احمر خراسان رضوی به منظور ارائه خدمات به آسیب دیدگان مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی (هریس، اهر و ورزقان) به این مناطق اعزام شدند .

سرپرست تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی گفت: گروه پزشکی و درمانی با اعزام به شهرستان خواجه و مناطق روستایی این شهرستان به آسیب دیدگان زمین لرزه به صورت سرپایی خدمات درمانی و دارویی ارائه می دهد .

دکتر محمد تقی عطار با اشاره به اینکه این گروه پزشکی ،ساکنان نیازمند به خدمات درمانی در 50 روستا که از 80 تا 100 درصد دچار آسیب شده اند را زیر پوشش قرار می دهند اظهار داشت : این تیم تا زمان نیاز به ارائه خدمات در این منطقه مستقر خواهند بود .

همچنین بر اساس اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد این دانشگاه آمادگی هر گونه همیاری از جمله اعزام نیروی انسانی ، گروههای بهداشتی و درمانی و تجهیزات پزشکی و درمانی به مناطق زلزله زده را دارد .

یادآوری می شود : بر اساس اعلام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی شهرهای ورزقان با مساحت ۲۳۸۳ کیلومتر، اهر با وسعت ۳۰۷۳ کیلومتر و جمعیتی بالغ بر ۱۴۷ هزار و ۷۸۰ نفر و هریس با ۲۳۷۱ کیلومتر وسعت را در خود جای داده‌اند که در مجموع می‌توان گفت که حدود سه هزار نفر در معرض این مصیبت قرار گرفته‌اند.

از ساعات اولیه وقوع زلزله در استان آذربایجان شرقی پیگیری‌های لازم از تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام و اقدامات لازمه در زمینه رسیدگی به مصدومان مورد رسیدگی قرار گرفت.

تا کنون ۲۱۹ مورد زن و کودک و ۴۹ مورد مرد نیز در این حادثه کشته شده‌اند که ۲۶۸ نفر در بیمارستان ها بوده است./س 

برچسب ها: دانشگاه ، دانشجو ، زلزله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.