دبیرمجمع نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران در دفاع از استقلال کشور و تمامیت آن می تواند جزو موثرترین طبقات جامعه با مردم باشند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گرگان، عیسی امامی، دبیرمجمع نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی عصر روز گذشته در جمع خبرنگاران گفت: جهت دهی خبرنگاران می تواند به روند ارتباط مردم با نمایندگان موثر باشد.

وی با اشاره به اعتقاد ویژه خود به نقش خبرنگاران، افزود: خبرنگار فرصتی برای پیگیری اتفاقات و آگاهی دادن به جامعه و خبرنگاری یکی از مسیرهای مطمئن اطلاع رسانی است.

امامی تصریح کرد: اگر این حرکت مثبت در مسیر دقیق اطلاع رسانی مردم قرار گیرد می تواند به روند پیگیری کار نماینده کمک کند و رابطه موکل با وکیل را در مسیر مطمئن قرار دهد.

وی ادامه داد: یک خبرنگار و مطبوعات نقش بسزایی در آگاهی بخشی جامعه دارد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، ریسک پذیری را یکی از خصلت های ریز خبرنگاری خواند و گفت: برخی مواقع ریسک خبرنگاران تا سرحد ایثار، فداکاری، جانبازی و شهادات می رسد.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران تا دیروز در دفاع مقدس همپا با دیگر رزمندگان، مدافع حقوق و کیان مردم و نظام بودند و امروز مدافع ارزش ها و حقوق به حق مردم در عرصه های مختلف به ویژه عرصه اقتصادی هستند.

امامی اظهارداشت: امروز خبرنگاران در دفاع از استقلال کشور و تمامیت آن می تواند جزو موثرترین طبقات جامعه با مردم باشند.

وی با بیان اینکه نقش خبرنگاران به مثابه نقش سفرا و دیپلمات های کشور در مسائل منطقه ای و بین المللی است، گفت: خبرنگاران در دفاع و آرامش کشور، منطقه و حتی جهان می توانند نقش آفرین باشند و در حفظ وحدت و یکپارچگی جامعه کمک کنند.

دبیر مجمع نمایندگان گلستان در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: نقش مطبوعات و خبرنگاران در آگاهی جامعه و جهت دهی مثبت آن ستودنی است.

گفتنی است، این نشست که به مناسبت بزرگداشت روز خبرنگار برگزار شد، از خبرنگاران استان تجلیل شد./س

برچسب ها: خبرنگار ، جامعه ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.