یاسوج/

تأثیر غذاهای چرب در بدن همانند تأثیر ماری جوانا است

بر اساس نتایج یک پژوهش آمریکایی، مصرف مواد غذایی چرب منجر به ‏تولید مولکول هایی در بدن می شود که حسی شبیه به حس مصرف ماری جوانا ایجاد می کند و واکنش های شیمیایی بدن را به‎ ‎افراط در خوردن مواد غذایی سوق می دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ؛ البته پیش از این نیز محققان می دانستند بعضی از غذاها می تواند باعث ایجاد تشنگی ‏شود اما نمی دانستند تأثیر این قبیل غذاها تا چه حد است.
یک پژوهش جدید نشان می.دهد که مصرف مواد غذایی چرب باعث تولید ‏مواد شیمیایی با نام آندوکانابیونید در بدن می شود.
تأثیر این مولکول ها در بدن شباهت بسیار زیادی به اثرات ماری جوانا دارد در ‏واقع این مولکول ها از مدتها قبل کشف شده بود و محققان در مدت مطالعاتشان دریافتند که بدن کاملاً توانایی تولید این ‏کانابیونیدهای خاص را دارد که روی سیستم عصبی تأثیر می گذارد و احساس غم و اضطراب را از بین می برد.
اما مشکل اینجا است ‏که محققان مشاهده کردند این آندوکانابیونیدها همچنین میل به خوردن مواد غذایی چرب مانند سیب زمینی سرخ کرده و غیره را ‏افزایش می دهند.
 این مسئله کم کم باعث مصرف بیش از حد چربیها می شود و آسیبهای بعدی را در پی دارد. دانیل پیوملی محقق ‏دانشگاه ‏Irvine‏ کالیفرنیا می گوید: ما برای نخستین بار نشان دادیم که آندوکانابیونیدها نقش بسیار مهمی در تنظیم میزان مصرف ‏چربی.ها دارند.‏/س

برچسب ها: غذا ، چرب ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.