«شعر» حاصل «شور» و «شعور» یك ملت است و شعر و شعور هر ملتی در نقاط عطف تاریخی به‌خوبی نمایان می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه ادب و هنر باشگاه خبرنگاران, شعر مقاومت و دفاع مقدس (تاليف: افسانه شيرشاهي)«شعر» حاصل «شور» و «شعور» یك ملت است و شعر و شعور هر ملتی در نقاط عطف تاریخی به‌خوبی نمایان می‌شود.
ایران سرزمینی است كه به تعبیر جلال ‌آل‌احمد در چهار راه حوادث قرار دارد و تاریخ آن مملو از حوادث گوناگون است.
پیروزی انقلاب اسلامی كه خود نقطه‌ی عطف سرنوشت‌سازی برای تمام تاریخ ایران بوده است، سراسر تاریخ پس از آن مملو از لحظاتی است كه بسیج‌كننده‌ی «شور» و «شعور» ملت انقلابی است. از جمله حوادثِ مهمِ پس از انقلاب كه پیوند بسیار محكمی با خود انقلاب اسلامی دارد، دفاع غیرتمندانه هشت ساله‌ی ملت در برابر متجاوزان است.
دفاع مقدس چنان شور و شعوری در ملت مسلمان ایران ایجاد كرد كه «شعرها» نتوانستند حق آن را ادا كنند و تنها توانستند گوشه‌هایی از آن را در لابه‌لای مصرع‌ها و ابیات بیاورند.
شاعران تلاش كردند در طی این چند دهه همراه ملت، بی‌تكلف دست به قلم شوند و احساس درونی ملت را به پیشینه‌ی تاریخی ادبیات و شعر پیوند بزنند و در قالب‌های متعدد شعر حماسی عرضه كنند.
انصافاً هشت سال حماسه و دفاع ظرفیت‌های فراوانی برای تولید ادبی و هنری دارد كه جا دارد شعرا، نویسندگان، هنرمندان و... اهتمام ویژه‌ای به آن داشته باشند.
اثر پیش رو، كامل‌ترین مجموعه‌ای است كه می‌توان برای شعر دفاع مقدس یافت و امید كه مورد توجه و نقد اساتید، شعرا، پژوهشگران و منتقدین قرار گرفته و در چاپ‌های بعدی غنی‌تر و كامل‌تر عرضه گردد./ي2
برچسب ها: کتاب ، دفاع مقدس ، مقاومت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار