عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس گفت: بي نيازي از واردات مصداق واقعي اقتصاد مقاومتي است و اين امر تأثير بهينه‌اي در كسب و كار كشاورزان کشورمان دارد.

سيد محمد سادات ابراهيمي نماينده مردم خوزستان در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، در مورد افزايش قيمت گندم در سال جاري و تأثير آن بر بهبود كسب و كار كشاورزان داخلي کشورمان گفت: افزايش قيمت گندم مصداق واقعي اقتصاد مقاومتي در جامعه است و تأثير بهينه‌اي در كسب و كار داخلي كشاورزان دارد.

وي در ادامه تصريح كرد: كشورمان پتانسيل خوبي در بخش صنعت و فناوري به خصوص كشاورزي دارد چرا كه زمين زير كشت، منابع مالي و نيروي متخصص براي پرورش اين صنعت وجود دارد.

عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس همچنين گندم را قوت غالب مردم دانست و اظهار داشت: در مسئله گندم تنها توليد كننده مطرح نيست بلكه نان كه قوت غالب مردم است از اهميت ويژه‌اي برخوردار است و اگر محصول اوليه آن وارداتي نباشد مي‌توان به اين امر مهم يعني  اقتصاد مقاومتي نزديكتر شد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: اقتصاد ، مقاومت ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار