مدارس مروج سلامت با ارتقاء آگاهي هاي دانش آموزان منجر به ارتقاء سلامت آنان مي شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دکتر مریم زابلی،‌مدیر گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن بیان این مطلب گفت: دانش آموزان بخش عظیمی از افراد جامعه امروز و والدین فردا هستند اگر آنها از دوران مدرسه دانش و مهارت های بهداشتی مناسب را یاد گرفته و عمل کنند باعث ارتقا سلامت خود و توسعه نگرش های بهداشتی و انتقال آنها به نسل بعدی می شوند.

دکتر مریم زابلی ارتقای سلامت در مدارس را نوعی تلاش هماهنگ و دو جانبه کارکنان مدرسه و کادر بهداشتی به منظور بهبود سلامت در جنبه های جسمی، روانی و عاطفی در محیط مدرسه بیان کرد که با محورهای سلامت محیط، تغذیه صحیح، ایمنی، ورزش و تفریح فعالیت می کند و با آموزش روشهای پیشگیری از رفتارهای پر خطر و مهارت های زندگی مسئولیت پذیری و اعتماد به نفس را در دانش آموز افزایش می دهد.

وی افزود: می توان از مدارس مروج سلامت به عنوان ترویج کننده سلامت و ایجاد محیطی برای توسعه دانش، مهارت و عملکرد تیم مدرسه به منظور توانمندی و دستیابی به سلامت دانش آموزان، مربیان و والدین نام برد.

وی تصریح کرد: برنامه مدارس مروج سلامت در سال 89 در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در 20 مدرسه در شهرستان های زاهدان، کنارک، چابهار و سراوان اجرا شد.

وي افزود:  اين مدارس توسط آموزش و پرورش انتخاب شده و از لحاظ ارتقاء شاخص هاي سلامت و بهداشت محيط برنامه های آموزشی ویژه دارند.

وی ادامه داد: در سال 1390 این برنامه در  300 مدرسه در مرکز و جنوب استان اجرا شد.

وي گفت: در مدارس مروج سلامت مربيان بهداشت مدارس در خصوص رعايت بهداشت محيط مدرسه، رعايت بهداشت تغذيه بوفه هاي مدارس، ارائه خدمات معاينه اي به دانش آموزان، معلمان و والدين، پيشگيري از رفتارهاي پر خطر، پيشگيري از اعتياد، ارتقاء اعتماد به نفس، خدمات و آموزش هاي لازم را به دانش آموزان ارائه مي دهند.

مدير گروه سلامت جمعيت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشكي زاهدان اذعان كرد: مدارسي كه بتوانند تمامي شاخص ها را به خوبي كسب و اجرائي نمايند ستاره دار خواهند شد.

دكتر زابلي گفت:  اين برنامه به تدریج در تمامي مدارس استان سیستان و بلوچستان اجرائي خواهد شد./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار